2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu sene eğer bastirmazsak guy gelme ihtimali kalmadı sananırım hocam @paretowilfredo
-
Geleceğin için twitira gel bugün saat 20 00 de etkinlik yapılacak sen yoksan 1 kişi eksiğiz herkes davetlidir
-
Hadi dostlar iyi gidiyoruz
-
Devam
#İİBFyeKadro -
@2577 peki bunca insanı görmüyorlar mı? Böylesine istek, nasıl bir mağduriyet doğurur?
Haziran'a sarkıtmakta ki saik nedir? -
@strtmn haziran neden öyle bir duyum mu var hocam
-
Haydi arkadaşlar etkinlikler yapılıyor RT leyin
-
@guyzede1 hocam toplam 1500 Tweet atılmış bunun neresi iyi allah aşkına nerde bu guy bekleyen 10000 kişi yahu ölü toprağı mi attınız üstünüze sesinizi çıkartın artık
-
@miraculumd42 onlar ders çalışsın. Sen ben twit atarız nasıl olsa
-
@nslhn çalışmak gerçekten bu durumda boş arkadaşlar istediğiniz kadar hatim edin bütün konuları yine işinize yaramaz. Bu gün ülkemizde iibf mezunlarının istihdamı konusunda olağan şeyler yaşanmıyor olağandışı durumlar var görmüyor musunuz her yıl polisi öğretmeni vs binlerce alıma çıkıyor gel gelelim işsizliği düşürmek isteyen sayın hm bakanımız kendi çatısı altındaki bekleyenlere fayda sağlamıyor görmüyor bizi duymuyor çünkü yeteri kadar kamuoyu oluşturmuyoruz evet biz varız ama biz yokuz siz çalışmaya devam edin
-
@miraculumd42 Çok az gerçekten bu kadar olduğuna emin miyiz, şaşırdığım için soruyorum, öyleyse sponsor da olmasa bir daha gündem göremeyeceğiz demektir.
-
Arkadaşlar direkt #beratalbayrak diye bir tag açsak bu tagden dile getirsek taleplerimizi daha çok ilgi çekmez mi genel olarak? Mesela iibfye kadro diye açtığımızda yada 3000guy gibi taglerin içeriğini iibfli ler hariç kimse girip okumuyordur bence. Bu şekilde katılım eğer çok yüksek olursa 40 50 bin tweet gibi hem büyüklerin hem toplumun daha çok ilgisini çekip daha etkili olabiliriz belki. Sorunlarımızıda daha özenli şekilde dile getirirsek tabi. Siz ne diyorsunuz?
-
@miraculumd42 1500ün en az 10 katı kadar twit attı insanlar. Yarın hesaplardan bugünün analizini takip ederiz. Sırf 100ün üstünde rt alan en az 10 tane twit var nasıl 1500 olsun.
-
@SBF @miraculumd42 Ben de bu yüzden şaşırdım, bir yanlışlık olmalı
-
@Marsiyal mantıklı baya
-
@plansız, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@aknc @Baelish @Müşrif Bunu daha önce ben de önerdim hatta birkaç tag önerisiyle beraber ancak arkadaşlardan biri neden bunun olmadığını açıklarken bize tag ı satanların bakanın adıyla tag belirlemeyi "tercih" etmiyor olabileceklerini söylemişti. Asıl olarak merak ettiğim tag ı kendimizin belirleyip belirleyemediğiydi, bu açıklama gelince bu konuda sınırlı derecede söz sahibi olduğumuz izlenimi oluştu bende ama burada konuyla ilgili arkadaşlar varsa daha aydınlatıcı bilgiler verebilirler hem istişare imkanı doğar. Hatta meb bakanı adıyla alınıyor olmasını da onlara ve bize tag ı sağlayan kanalların farklı olmasıyla açıklamıştı arkadaşımız. Doğrudan bakanın adıyla mantıklı bir tag ın daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum.
@Marsiyal @Hayaller71 tag konusuna ilişkin daha önceki durum bu şekildeydi, bakış açısı değiştiyse bilemem, denenmesi lazım, fikir versin diye bu iletiyi buraya bırakıyorum arkadaşlar.
-
@plansız bence bizi duyması gereken tek kişi var oda sayın bakanın kendisi.o yüzden onun ismiyle birlikte tag oluşsa daha etkili başarılı olabilir insanlar bakanın ismini görünce girip yazılanlara bakıyor iibfyekadro yazınca değil . Ne zaman öğretmenler kadro istese Twitter’da Ziya selçuklu tag açıyorlar !
-
@plansız illa etkinlik olacaksa bence değişmesi lazım Bi siyasi tv de demişti hatta (kim tam hatırlamıyorum) Twittera göre istihdam mı sağlayacaz gibi bişeyd Ki zaten herkes kendi bölümüne göre etkinlik düzenliyor. Twitterı kullananlar bakanların danışmanları geçen seneki etkinlikler bile ses getirmedi bırak alım yapmayı bir açıklama bile gelmiyor harcanan zamana yazık.Daha farklı bir yol denenmeli murat hoca mesala meclis önünde basın toplantısı düzenleyecek ona katılım yüksek olmalı Twitterla falan olmuyo artık
-
@Hayaller71 Kesinlikle twitterın yanında alternatif çözümler olmalı. Külliyen etkisiz diyemem, hiç hoşuma gitmese de sosyal medya ülkede gündemi belirliyor. Bizim problemimizin kaynağı twitter vs. değil, oraya yazılanları görüp bizi muhatap almayan büyüklerimiz. O yüzden doğrudan iletişim yollarının daha etkili olacağını düşünüyorum.
-
@plansız tabiikide ama konu yardım, cinayet yada topluma mal olmuş bişey olmadığı için değişen durum olmuyor yapılacak basın açıklamasına kesinlikle gidilmeli