2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@frank Ooo tam Kurum içi TK taktikleri bunlar. Kendisi senenin başından başlar, sene boyunca, 2 ay, 3 ay falan diye diye günleri geçirir, sonra TY forumdan sağlam duyumu görünce yapıştırır ve noel baba gibi
ho ho ho bon boldom olono ! diye ortada dolaşır-dı. Kesin olarak emin olduk bence artık hesabın kim olduğu konusunda :))
-
@Godot Yorumunuzda yalnız değilsiniz
-
maliyenin sesi hiç bir tarih vermedi. Sadece potansiyel alım olabilecek sınavları söyledi. 3 ay içinde ilan gelir diye söyledi muhtemel bana kalırsa. Aralık civarı ilanı kast etmiş olabilir. Ayrıca mutemel mali hizm uzman yrd ilanını da gelebilir dedi. Son olarak da hazirana kadar değilde daha önce ilanın gelmesi ihtimal dahilinde dedi.
-
@plansız, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Godot Yorumunuzda yalnız değilsiniz
Küçük bir şerh düşelim, hesabı kullanan bahsi geçen kişi midir bilemem, belirtmek istediğim şey aynı kişi olabileceğine dair bir yorumu daha önce de duydum. Demek ki insanlarda böyle bir intiba bırakmış.
-
Pareto il göç için gelecek dedi ve il göç geldi amaaaa guy hala stabil maliyenin sesi de hikaye
-
@guyzede1 buna işaretse desene falcı burdaki herkesin falına aynı anda bakmış umarım ücrete yansıtmamıştır bunu
-
@paretowilfredo hocamm sizin guy konusundaki stabilliğiniz artık beni korkutuyor 🥺 ne güzel il göç gelecek dediniz, geldi. Kurban olayım guy da gelecek hazırlanın deyin artık 🥺 (sanki ilanı siz getiriyorsunuz gibi bir istek oldu )
-
@kgms benim mutluluğum sizin mutluluğunuz:)
-
@mbguy Keşke öyle bir imkanımız olsa dostum Dün duyum tazeledik, gecesine ilan geldi. Bir gün güçlü hir duyum guy için de alıp paylaşmak ve peşinden ilanı konuşmak nasip olur inşallah. Malesef şu an son söylemlerim dışında ilave bir bilgim yok ve ısrarım ilan için bastırılması yönünde. Ancak böyle değişeceğini düşündürüyor bana, duyup paylaştığım bilgiler.
-
@paretowilfredo hocam tam takip edemedim kusura bakmayın lütfen.. Bu sene hiç mi gelmeyeceğini düşünüyosunuz yoksa 2020 kpssden önce gelir mi sizce ?
-
@busrag Dostum başlıkta birden fazla kez değerlendirme yazdım birazcık geride bulabilirsiniz
-
@paretowilfredo peki teşekkürler
-
DİKKAT DİKKAT!!!
Akşam 20.00 da Sgk sonuçlarının açıklanması adına etkinlik yapılacaktır -
@Godot ben de aynı fikirdeyim yorumlar o kadar benziyorki neden bu saklanma çabası
-
@Godot :))
-
Saat 20..00 de herkesi bekliyoruz
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın
-
Bakanlıkların bu rahatlığı nerden geliyor , binlerce kişiyi mağdur etmeleri hoşuna mı gidiyor bir ilan paylaşmak bu kadar zor olmaması lazım bu sene ibbf 'den doğru düzgün alim olmadı en cok mezun olan bölüm olmasına rağmen insanlar ne yapacaklarını şaşırdı tek sorunumuz suriye , atama yok , işsizlik yüksek kimsenin umurunda değil ki
-
Geçenlerde bi ülkede yoldaki bi çukurun doğum gününü kutlamışlar baya ses getirmişti bizde son yapılan alımın 2. Yaş gününü kutlayalım belki bi duyan olur:)
-
@SaMsUnLu55 Tunus
-
Bir gelse de nefes alsak yahu!