2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@idealistbiri haha aynen
Lakin, forumda üstadlar belli, onlar bir şey der veya denilenin altını çizerse, hayal kuralım derim. Vallahi çok üzücü oluyor, kendi adıma... -
@idealistbiri, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn Kpssden sonra gelirse hangi ay gelir peki kasım mı ?
Şahsi düşüncem eğer kpss sonrası gelirse ilk guy gelmez ne gelir sıraya (yani sıra değişebilir ) normale uyarlarsa mhuy muy dguy en son guy .
-
@karar çok bekleyecez demek yani demi ?
-
Üstad paretoyu bekleyelim. Menfi ya da müspet bir yaklaşımla... Bize bir şeyler demek için aksiyon yapıyordur muhakkak
-
arkadaşlar şu duyumdur bilmem nedir, duyumdan bile emin olmadan yazmayın Allah aşkına ya insnaların canı burnuna gelmiş
ben tamamen tahmin söylüyorum bu ilan gelse bile minimum haziran -
@idealistbiri, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@karar çok bekleyecez demek yani demi ?
Beklemeyi bekledik çok acı gerçekten .
-
Adam gibi hasretleri özlemeyi başladık sonra...
Diye bir söz eder, bir şair. Anladığımı sanırdım -
demekki troller sabah sekizde is başı yapıyorlar:) bunun üzerine bir meslek tanıtımı yapılabilir bence
-
@keynesin-faizi agam bizimle egleniyir saka bi yana canin sagolsun kardesim forumdan gitmene gerek yok : )
-
Bekleyelim bakalım
-
Gerçekten okurken ruh sağlığım bozuldu
-
3 kuruşluk dünyada kurda kuşa namerte yem olduk.Yazıklar olsun hadi kendimi geçtim,yanarım yanarım gözü yaşlı anama ne diyim. Ne umutlarla başlamıştım yolculuğa,şimdi ailemin gözlerinin içine neşeyle bakmayı aldılar benden.
https://www.youtube.com/watch?v=rissSuY8up8&start_radio=1&list=RDrissSuY8up8&t=4 -
Herkes efkarli yarin etkinlik var unutmayalım
-
@takao efkarin dozunu arttırdı bu
-
İçini dökmek isteyenler için güzel bir başlık var.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/846/i̇çini-dökmek-i̇steyenler/479 -
arkadaşlar bulunduğum ilçeye hastane açılışı için meclis başkanı Mustafa Şentop geldi. esnaf ziyaretleri sırasında ben de bir fırsat bulup a grubu alımlarının azlığından bahsettim. mecliste sesimizi duyurursanız çok seviniriz dedim. o da ihtiyaç oldukça alım yapıyoruz zaten deyip güldü. ama derdimi sonuna kadar dinledi ve kibar bir şekilde cevap verdi. biraz sallama bi cevap oldu ama en azından varlığımızdan haberdar olmaları açısından bence önemliydi.
-
Arkadaşlar benim 76 puanım var 5 yıldır kpss hazırlanıyorum ve bu senede hiç bakmadım başka işlere bakıyorum acaba diyorum şu son 3 ay tekrar mı hazırlansam diyorum
-
@hasan2 yaşım oldu 32 tekrardan o işlere girmek çok zor geliyor ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık
-
@derya-senol soruyu sordugun icin tesekkur ederim.Ancak A grubu alimlarini direk kurum yetkilerine sormak daha net ifadelere bağlaniyor.Simdi Meclis Baskani A grubu alimini abartmiyirum sorsak bilmez veya gecistirir.Hos sayin Berat Albayrak guy nedir bilmez bnce.Ama Maliye Bakan Yardimcisina sorabilsek ne guzel olur veyahit bir gelir idaresi yoneticisne.Baska kurumlar icinde icisleri icin Suleyman soylu v.s gibi.Artik A grubu cop oldu.
-
Arkadaşa katılıyorum tekrar hazırlan