2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu bakan pakdemirli 5000 personel alacağını açıklamış bizim ki ne yapıyor acaba
-
@hasan2 evet maliye bakanligi hepimizi sasirtiyor.Diger bakanliklar gayet iyi alimlari var.Ama p48de cakildigimiz icin hicibir alima puanimiz yetmiyor
-
@zenginmemur hem yetmiyor hem ders çalışamıyoruz alım felan olsa belki biraz ders çalışırız
-
Herkes seçimden yararlanıp kadro aldı ya biz gerçekten artık İİBF denilince cami avlusuna bırakılmış bir bebek aklıma geliyor.
-
Baya baya gelmedi (!)
-
@strtmn gelmesini mi bekliyordun
-
Bu ilan gelmez bence yakın bir tarihe kadar
-
@hasan2 yoo, fantazi olsun diye yazıyorum
-
Son 2 yıldır KPSS öncesi geldi sanırım seçim öncesi daha suanki adayların mülakatı bitmemişsen gelmesini beklemek biraz hayaldi bence ama KPSS öncesi gelecegini düşünüyorum en azından umut ediyorum.
-
@ryan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Son 2 yıldır KPSS öncesi geldi sanırım seçim öncesi daha suanki adayların mülakatı bitmemişsen gelmesini beklemek biraz hayaldi bence ama KPSS öncesi gelecegini düşünüyorum en azından umut ediyorum.
Bugüne kadar hep kpss öncesi en az 1 guy ilanı geldi.
-
@muhalba bir il hariç galiba
-
@hasan2 pardon yıl.
-
Arkadaşlar 6.678 eğer ki ilan gelirse şans olabilir mi 2018 Sınavı 92 nete gelen geçen sene bu ne 80 üst idi
-
@ert1234 il il tercih yapılacağı icin gecen Sene 77 alıp İstanbul’u seçenler giremedi ama 70 yapıp İzmiri seçenler geldi o yüzden alıma bağlı sorduğunuz sorunun cevabı değişir
-
@ryan doğru hocam
-
@ert1234 guy dguy aciklandiginda gelirse önünüzden 1300 kisi eksilmiş oluyor bir de pek çok kurumun mülakat sonucları secim sonrasına kaldi bunların da açıklanma ihtimali dahilinde düşünürsek elbette şansınız yuksek
-
@olursaolur hocam bu sene mezunum ve bildiklerimi unutmamak için çalışmaktan boyun filan kalmadı sonumuz ne olacak bilmiyorum
-
@ert1234 haklisiniz hocam Allah kolaylık versin hepimizde benzer şikayetler var maalesef insallah çok uzamadan bir yere yerleşmek nasip olur size de
-
Muhasebesi iyi olan varmı arkadaşlar?ortak olmak amacıyla alınan hisse senedi yüzde 10 sa tam bağlı menluk kıymetleremi iştirakler hesabınamı borç kaydı yapılır ?
-
@balans-etkisi bağlı menkul kıymet