2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Muhasebesi iyi olan varmı arkadaşlar?ortak olmak amacıyla alınan hisse senedi yüzde 10 sa tam bağlı menluk kıymetleremi iştirakler hesabınamı borç kaydı yapılır ?
İştirakler hesabina
-
@muhalba ferhat yıldızın kitabında yüzde 10 dahil diyor ama bağlı menkul kıymet için
-
@bcbc3434 hocam bende ferhat yıldızdan baktım yüzde 10a bağlı mankul demiş konu anlatımlı muhasebede yüzde 10-50 dahil iştirakler demiş hangisi doğru kafam karıştı yeminle:(
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@bcbc3434 hocam bende ferhat yıldızdan baktım yüzde 10a bağlı mankul demiş konu anlatımlı muhasebede yüzde 10-50 dahil iştirakler demiş hangisi doğru kafam karıştı yeminle:(
https://imgyukle.com/i/fUOpS
Evet Ferhat yıldızda 2 ayrı durum söz konusu ben de farkettim şimdi. Başka yere baktım orda da %10 dahil iştirak diyor. Kesin bilgi mi bilemiyorum herkes farklı söylemiş heralde :))) -
@muhalba eywallah sanırım doğru olan yüzde 10-50 dahilse iştirakler hesabı
-
@balans-etkisi istirakler
-
Seçim sonuçlarının ilanlara olan yansıması, bakalım nasıl olacak.
-
@strtmn Nisan'ı es geçiyorum ama Mayıs itibariyle pusuya yatmış bekliyor olacağım.
-
@baelish o kadar diyorsun :)) 8 Nisan haftası az çok anlarız herhalde diye düşünüyorum.
-
@strtmn bence de 8 Nisan önemli
-
@strtmn sizce nasıl olur?
-
Önceden seçim öncesi beklenti olurdu şimdi seçim sonrası
sizce de bu terslikte bir iş yok mu -
@muzgor mülakat süreci yaşına girmeden kutlanır herhalde artık :)) inan ki bilmiyorum. Sanırım kimse de bilmiyor.
-
Akabinde ve detayında üstadı bekleyeceğiz. @paretowilfredo .
-
8 Nisan bizler içinde önemli olabilir.Vergi ile ilgili reform degisiklikler bekleniyormuş.İnşallah yapilanma açıklanir ve ilanlar gelir.
-
Biraz önce bir gazetede okudum da.. Berat Albayrak, Dışişleri Bakanlığı'na kaydırılabilir diyordu. Bu durum gelmeyen ilanları nasıl etkiler acaba
-
@paradoks33 olabilir bence
-
@keynes5, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Önceden seçim öncesi beklenti olurdu şimdi seçim sonrası
sizce de bu terslikte bir iş yok mu
Valla işi bilmiyorum da bu cümlede bir terslik var sanki -
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Seçim sonuçlarının ilanlara olan yansıması, bakalım nasıl olacak.
Bende bunu merak ediyorum
-
@paradoks33 Yeni bakan yeni düzenlemeler demektir. Yeni düzenlemeler ise yeni bir süreç başlamaktır. Bu da ilanların erteleneceği anlamına gelebilir bence. İstikrar yakalayamıyoruz ki. Böyle başarı gelmez.