2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@colinclark55 gib sayfasında geçmiş yılların gelir uzmanlığı sınav sorularını bulabilirsiniz. Sınavda vergi mevzuatı+muhasebe+657 sorulmuş geçme notu 50 puanmış. Yani öyle a grubu konularından değil mesleğe yönelik konulardan soruluyormuş.
-
Face grubunda da paylasmis murat hoca guydernegininden biri yazmis her esitlik adalet degildir diye cok dogru onlarinda rizasi yok ama kimse rizaya bakmiyor..
-
@sonunageldim guyda oldu hocam artik malesef bundan sonra kurum icide alınmaz merak etmeyin.İlgocu nasil bitirdiyseler guyda öyle oldu.Guydan başka alternatiflere bakmaliyiz.
-
Yetkli bir agızdan A grubuna hazırlanmayi biraksinlar lafini duyariz artik.Ust kadrolar en kotu gunlerde bile geldi onlar yine alıma cıkar.Son 3 alimdir isin icindeyim baskiyla gelse mulakati gec acikliyorlar.En az 2 yil ilan gelmiyor.
-
Bu sürecte eski olanlar benim ne demek istedigimi cok iyi anliyor
-
A grubunun bu saatten sonra duzelmeyecegi ortada cunku alımlar ilanları ekonomiyle doğrudan alakalı agrubu ilanı gelmediği gibi merkezi atamlarda çok az memur alınıyor düzelme ihtimalini beklersek 35 yaşına dayanıriz kimse ilan bekleyip hayatını heba etmesin bir yandan bir ise girip tecrübe kazanmalı ve sınav açıldıkça da sınavlara girmeli
-
@zenginmemur bendd 3 4 yildir bu isin icindeyim 2 yildir puanim var ve ilan bekleyenlerdenim.2016 yilinda baskiyla geldi 2017de secim etkiledi gibi.son 2yildir alim olmamasi bakanin politikasi bence alim yapmak istemiyor net bir sekilde.ama baskiyla birseyler yapilabilir.beklersek hic birsey olmayacak orasi kesin cunku. Baska ilanlardan kasit 5 10 20 kisilik ilanlar ki 87den asagi dusmuyor onlar kendiliginden gelen seyler zaten
-
Vmy - yi iptal edin gitsin. Neden? Çünkü seçimi kazandık. Dguy'u da mi iptal etsek? Efendim abartılı olur. Vmy'yi iptal edelim yeter şimdilik. İyi guy'u felan baya geç açıklayın bari de, millet bir süre umut etmesin bunu. Neden? Çünkü baya bir zaman seçim olmayacak. *Eyt'liler ile birleşmemiz lazım :))
Yerel seçimler de etkisini görmüşlerdir umarım, İİBF yi ilansiz bırakmak ne demek (!) -
@strtmn iibf ye 10 bin kadro açsalar da bu onları kurtarmayacak ..
-
@dibace Kandemir, kabine değişikliği açıklaması yapmış. Bakalım neler olacak... Hazine ve Maliye var mı acaba
-
@strtmn insallah vardır amin
-
Seçim olsayıdı şimdi 1500 guy ilanı yayındaydı.
-
Üstad @paretowilfredo , @2577 dostun önerdiği video için görüşünüz nedir?
-
@sinan-taylan bu yıl 31 martta seçim oldu ve istanbul büyükşehir belediyesi başkanlık seçimi 23 haziranda tekrarlandı. İlan gelse emin olun 31 mart öncesi veya 2 seçim arası dönemde gelirdi. Bu iş tamamen bakanla alakalı, her yıl 10 bin polis bekçi alımına izin veren cumhurbaşkanı her yıl ortalama 1000 civarı guy alımına da müsaade ederdi.
-
@RootofAllEvil hocam gerçekten muhalif olmak, tartışmak için felan yazmıyorum ama bu argüman doğru bir argüman değil: Hükümetin polis ya da subay altı asker alıyor olması tamamen dış politikası ve iç politikadaki tutumu ile alakalı. Aynı zamanda da tartışmasız iktidarın muhafazası için kolluk gücü gerekir.
Bunu, "seçim dönemi değil, o nedenle GUY alınmıyor." a karşı kullanmak sağlıklı değil.
Hükümet ekonomiyi ve dış politikayı yönetememektedir ve vatandaşına şu sıralar oy kaygısı olmadığı için uzak düşmektedir. Şahsi kanaatim Bakanla ilişkisi vardır fakat daha çok ekonomik durumla ve seçimin olmamasıyla alakalıdır.
Kolay gelsin. -
@cemalicoşan öğretmenleri de sınırı korumaları için alıyor galiba 'felan' işte
-
Son alınan guylar seçim öncesiydi diye hatırlıyorum. Polis ve asker alımları hız kesmeden devam ediyor. Aslında gib de düzenli olarak 2016 yılına kadar alım yapardı. Alınların kesilmesinin tek sebebi kurum içi uzmanlık. Bu yanlıştan dönülmez ise 2021'e kadar sınav yüzü göremeyiz. Zaten şu an kurum içi uzmanlık gerçekleşirse 2018 puanları yanar. Durum kritik olduğu için etkinliklere katılımı artıralım arkadaşlar. Herkes aynı yolun yolcusu.
-
@sinan-taylan off bu kurumicini artik nasil onleyecegiz muhalefete yazalim dedim kimseden ses cikmadi
-
ben yalniz kurt taktigi twitterda bakanlara yardimcilara muhalefete yaziyorum malesef ses yok tabi..
-
Fatih portakal geçende tarımda atama bekleyenlerin mesajını okudu arkadaşlar fatih portakala mektup etkinliği yapsak sesimiz duyulur belki denemeye değer diğe düşünüyorum watsap grubundaki arkadaşlar şu işi organize etse bizde topluca mektup e posta atsak