2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
️️️.....
-
ALINTI TWİTTER:::@iibfkusu
İİBF ÖZEL ETKİNLİĞİTwitter
️ 25 Kasım Pazartesi
20:00
Sponsor
@indekskitap️ TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerini etiketleyerek
@HMBakanligi
bütçe görüşmesinde,
Sayın
@BeratAlbayrak
'a taleplerimizi iletmeleri için destek isteyeceğiz. -
@frank vala bugün guy bi abim vardi onla konuştum 2 3 ay icinde gelmez ama büyük ihtimalle sınavdan hemen once gelir dedi 2018 alımı gbi ama dguy ve vergi mufettisligide gelecek dedi tabi ne kadar haklıdır bilemem
-
@adanali01 tamam.
-
@adanali01 guy abi dediğine göre kesin gelmez o zaman bakan gelmez deseydi inanmazdım yinede ama bu yorum çok şeyi değiştirir.
-
Sınavlarda insanlarla konuşuyorum herkes perişan ilansizloktan 88 89 alan bir yılda yerlesememis herkes sabahın 6 sinda sınav salonunda hazır bekliyor ise girebilmek için yılda 2 defa defa gelen ilan zar zor 1 defa bile gelmiyor
-
@jamiryoo hocam haklısıniz ancak bende dahilim nasil sadece hayatimizı ilan beklemekle geviriyoruz anlamiyorum.Guy geldi diyelim peki mulakatta elenen olmaycak mı?Alternatiflerimiz artmaz ise eger ki alternatiften kastım guyun yanina en az 500 luk bir alim olmaz ise bu süreç tamamen bitecek.Aslinda bitti iste ama umut fakirin ekmeği.Sacmalik hayat literatune ters bir olay.Kpssden puan al ilan gelmesin.Yada gelsin yds istesin 5 kisi alsin hemde mulakat ile.
-
Bu arada tus ve avukatlik iibfden her daim ondedir.Tusu kazanmak demek dolgun bir ücret ile görevine başlamak demek hakimlikte ayni dusunebilirsimiz.Ha diyelim kazanamadilar birisi doktor olur digeride avukat.Biz iibfliler nedir bunu niye yaziyorum biliyomusunuz sürekli iibfleri tercih etmesinler diye.Ben bu surecte eskiyim bilsem bu kadar zorlanacam gider bu beklememi universiteye giriste beklerdim.A grubundan atanmak demek ikinci bir 4 yıllik bolumu bastan okumak demek.
-
Facebookta biri maliye bakanliginda yapilanma devam ediyor.gider bolumunu kapatip gib e aktaracaklar calisanlari yeni personel almalaro cok zor demis.boyle bir seyden haberi olan var mi
-
@sonunageldim hocam yapılanma var dogru ve suan için 2 yildir maliyeye alim yok yani destekler nitelikte olaylar yasiyoruz.Gider dedigimiz defterdarlik bolumu ise 5 yildir alim yapmıyor.
-
@sonunageldim, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Facebookta biri maliye bakanliginda yapilanma devam ediyor.gider bolumunu kapatip gib e aktaracaklar calisanlari yeni personel almalaro cok zor demis.boyle bir seyden haberi olan var mi
Zaten alinmıyor personel alımlar durdu.
-
@zenginmemur evet alinmiyor da yeni bir olay mi gider bolumunun kapatilmasi acaba diye sordum sanirim.deftertarlik kapanali 2 sene oluyor zaten
-
Epeydir konuşulan mevzuydu şu an ne aşamada bilmiyorum. Defterdarlıkların milli emlak bölümü çevre ve şehircilik bakanlığına bağlandı, muhakemat kısmı valiliklere. Muhasebat kısmının da gib e bağlanması düşünülüyor. Kısacası taşra örgütlenmesinde defterdarlık kapatılıp gib e bağlı tek bir maliye yapılanması olacak gibi.
Tüm bunlar sağdan soldan duyduklarım kendi yorumumu kattığım söylemler 2 yıldır bitmek bilmeyen yapılanma bitene kadar genel geçerliliği yoktur. -
@hayırlısı035 Twitter da @iibfdernegi_ yarın ki etkinlikte katılanlara için:::
Pazartesi etkinliğe katılan bir arkadaşa hediye edelim. Kitabı veren @gumssy teşekkürler.
Şartımız RT ve etkinlikte en az 5 tweet atmak.
12 adet kitabı 12 kişiye vereceğiz. -
Harika yazılar var yine sayfada... İşin garibi, şu olayların aslını astarini anlatacak bir kardeşimiz yok mu? Defterdarlığı ben de duydum. Daha geniş operasyonlar var sanırım.
Bilen bir arkadaş sazı eline alsa da, şuraya tüm olayı aydınlatan bir metin girse! Kimi nereye baglayacaklarini şaşırdılar resmen. Gib'in hali nedir, ne oluyor?
-
Biri çıkıp diyor hayırlı olsun aralık veya ocakta ilan gelecek biri diyor yapılanma filan var yeni personel alımı olmayacak biri diyor belirsiz.Sanki şans oyunu,loto çekilişi.Yok mu arttıran ?
-
Benim de bir arkadaş söylemişti başka kurumun personeli buraya kaydırılacak diye demek bunu söylüyormuş ama yeterli olmaz ilana çıkar ihtiyaç çok dedi ama böyle birşey varsa sayı azalır ne yaptıkları belli değil bulmaca çözüyoruz resmen
-
Çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı az da olsa bir umutla bekliyoruz napalim..
-
Extra personel gideri olusmasin diye, alinmayacak önlem kalmayacak yani. Kurumlar arası personel transferi dahil. Dışarıdan personel almak ikinci bir emre kadar yasak! Vay be:)
-
377 olmuş sayfa. 500 olursa umutlu oluruz belki!