2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Günaydın arkadaşlar Duyumu olan var mı veya bütçe görüşmelerini bugün takip edecek olan???
-
@balans-etkisi hocam bu guya yönelik nasıl bir çalışma yöntemi izlenebilir çıkmış sorular üzerinden konu mu yoksa bol soru mu çözmek lazım tam olarak etkili sonuç almak adına
-
@EMRHGVN ilk basta kpss ye calisir hibi calisin en son cikmis sorulari iki uc kere bitirin
-
@balans-etkisi dikkate alıcam söylediklerinizi hocam çok teşekkür ederim
-
@busrag rica ederim başarılar dilerim
-
@EMRHGVN normal sınava çalışır gibi fakat bazı sorular çok zorludur o kadar kasmayın konu soru şeklinde özümseyin hocam en son çıkmışlar ve özgün denemeler çözülebilir iktisatla maliyeye sağlam çalışın,hukuğuda yaparım demeyin anayasa idare bile unutulabiliyor guya 3 kere girdim birinde mülakata kalmıştım sondan bibönceki kocaeli içindi tabi mülakatta elenmiştim,ilk girdiğimde 2015 kasım ankarayı seçmiştim 84 net yapmıştım 1 soruyla mülakata kalamamıştım diyeceğim o ki elinize gelen fırsatları iyi değerlendirin ne kadar sağlam çalışırsan o kadar faydana olacaktır 4t nin denemelerini almıştım özgün için guy için güzeldi hocam epeydir A grubu çalışmıyorum zaten yeni kaynaklarda çıkmış olabilir
-
@balans-etkisi teşekkürler hocam önerileriniz için )
-
Hazine ve maliye bakanı mecliste konuşma yapıyor
-
@swezy neler oldu ben sonuna denk geldim
-
Hiç bişe olmadı hiç bişey hemde arkadaşlar nolacak böyle inanın bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize
-
@swezy çokomelli şeyler anlatmıştır kesin
-
20 gün sonra bu başlıkta kilitlenir
-
Zorla ilan geliyorsa yapılmasın kpss denen sınav her sene . Puanımız olmayıp da ilan istiyor değiliz senelerdir ders çalışmısiz almışız puan sonuçta ilanin gelmesi herkesin hakkı zor bişey değil . SİStem hersey çok ama çok saçma .... Yok Twitter yok gazete yok bişey zoruyla nereye kadar böyle sürecek A grubu ! Kusura bakmayın arkadaşlar. Hakkımız olanı dilenerek istiyoruz resmen ortada bile yok hala . 2018 den beri bekleyenlere Allah sabır versin diyorum .
-
Evet o 2018 den beri bekleyenlerden biri benim . Ya yapılacak bir şey olmalı artık.
-
noldu kötü bişey mi söyledi
-
@izzo iyi bişey de söylemedi..
-
@swezy hocam zaten atamalarla ilgili birşey beklemiyordum. Gnel olarak ülke eknomisinden bütçe gelir giderlerinden bahsetmiştir diye düşünüyorum
-
@izzo hocam diğer bakanlıklar atamalara ayırdığı bütçelerden bahsediyor ama
-
@swezy haklısın ne diyim
-
Duyumcular da bir bir kaçtı . Allah’ını seven üzerime duyum atsın