2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Paretonun kaymakamlik icin gonderisini okuyun. Olumlu seyler dusunmedigi icin buraya yazmak istemedim demis.yani bizim icinde olumlu seyler dusunmedigi icin yazmiyor.ilan gelmesi yakin degil vs...
-
@sonunageldim Kesinlikle aynı şeyi farkettim bende ve senin gibi düşünüyorum olumlu biseyler olmadığı için yazmıyor
-
@paretowilffredo üstad ne yapalım da bizi görsünler mecliste önerge verildi hiç mi etkisi olmadı. İhtiyaç var deniyor alınacak 2 bin kişimj ekonomiyi batircak. İlanın gelmeme sebebi nedir birşeyler söyle olumsuzu yaşıyoruz zaten duymamız bizi etkilemez.
-
Paketinin yazısı nerde ben göremedim
-
Paretonun yazısını göremedim ben nerede
-
@Müşrif Evet zaten olumsuzluk hakim ama bı konuşma olmadıkça dahaa da kötü senaryolar geliyor insanın aklına.
-
@paretowilfredo artık bi ses verseniz. Gerçi sustugunuza göre 10 gün önceki kurum içi ya da il tercih yönetmelik değişiminde bir değişiklik yok galiba. Bizi ilanda kıpırdama yok mu.
-
@paretowilfredo üstad olumlu olumsuz birşey söyleyin artık neyden çekiniyoruz lütfen bu hallerinize alışkın değiliz
-
Maalesef olumlu birşey yok . 2018 de sınava girdik sıfır kurum sınavı puanım 80, 2019-82 aldım sıfır kurum sınavı . 2020 giriyoruz en olumlu olay da bile guy sınavı yaza gelir bumu olumlu bir olay . Derbeder olduk vallaha 3 senedir 1 ilanı mi bekliyoruz bumudur yani .
-
Sanırım dedikleri gibi ilkbahara kaldı
-
@keynes5 pareto üstadın Twitter'da Guy için soyledigi Açıkçası net bir sınav takvimi belirlenmiş değil sanıyorum dostum hala. Çünkü buna dair bir emare işitmedim. Ancak her an bir takvim çıkabilir. Bana sorarsanız yine en başından beri dediğim gibi İlkbahar takvimi mümkün. Daha evvel olması içinse etkinlik ve talep şart.
-
Amannn bekle bekle çatladık alti üstü bir ilan gelemedi gitti sinir oldum
-
Arkadaşlar bahara kaldı demek yerine elimizden geleni yap ma lı yız! İl göç sınavına girdiğim için bir müddet uzak kaldım bu başlıktan ama görüyorum ki herşey bıraktığım gibi. Bugün beklemek yerine ne yapabiliriz bu ilanı öne almak için öneriler nedir. Gazete ilanı geliyor yine aklıma 2017 de bu gazete ilanıyla gelmişti alım. Baskı göstermeden beklersen daha çok bekleriz.
-
Birseyler yapıyoruz işte bakan bütçe gör sesimizi duydu. Alım olacağına dair bilgi aldık. Tamam herşey iyi hoş hatta dün tt olduk. Gazete ilanından bile daha çok etkin bu bence ki bakan ve Bakan yrd her şeyi twitterdan açıklıyor. Daha ne yapmamız gerek. Tek secenek kalıyor. Ya mecliste bir vekil bizim sesimiz olacak ya da bakanlıktan randevu alınıp görüşme yapılacak tek sart bu. Gazateyle falan olacak iş değil bence.
-
Sn milletvekili hüseyin örs mecliste soru önergesi dahi verdi.Artık bakanın ilanı vermesi lazm çünkü yapılacak her ne varsa yapılıyor.
-
@izzo Açıkçası çevremdeki insanların duyarsızlığı yüzünden bende herhangi birşey yapmicam artık diye düşünüyordum ancak mücadele veren bir avuç insanda yanıyor. Bakanlık gorusmesi olur vekil görüşmesi olur yapalım arkadaşlar. Ya bir gün bile durmayalım gerekirse. Artık niye bekletildiğimizi bile bilmiyoruz. Tamamen keyfiyete dönüştürdüler!
-
Tekrar gazete ilanı için para toplasak acaba yapabilir miyiz
-
@Müşrif Ya hiç mi tanıdıkları yok bu guy bekleyenlerin bize yardımcı olsa. Bakana yakın biriyle görüşülse. Mesela Adam artvinde yaşayıp hakkını nasıl arasın twitter dışında. Başka elinden birşey gelmez. Fırsatı olanlar elini taşın altına koymalı.
-
Arkadaşlar merhabalar 2020 nin mayıs ayına kadar tecilim bulunmakta açıkcası tecilli bozdurma konusunda çok kararsız kaldım. Bugun dahi sınav ilanı gelse en erken mayısa kadar atanamayız bu yuzden şu askerliği aradan çıkarayım diye düşündüm benim gibi düşünen var mı? Veya farklı bir önerisi olan varsa önerilere açığım
-
Kamuda tasarruf derler buntasarruf tek iibfliyi vurur sağlıkçı alır öğretmen alır iibfli almaz sonra biz birbirimize düşeriz biri twit atarken biri çalışır niye çünkü 5 kişi alınıyor kim daha çok çalışırsa o girecek öğretmenin sağlıkçının böyle bir derdi yok ki 10bin kişilik alımlarda birbiri ile yarışsın sırası gelen gidiyor bizde 4.yılı olan yaş sınırı olan var oğlu var hadi onuda geçtim niye siyasiker BİZim sesimizi duysunki oy potansiyeli bile taşımıyoruz a grubu sınavına bu yıl 50000 kişi girdi çalışan deden 5 bin var yok diyeceğim o ki oy potansiyeli bile değiliz oyüzden ben cidden bu düzen değişmeden birşey olmayacağını düşünüyorum artık kimsenin umudunu kırmak için yazmadım umarım dediklerimi anlamışsınızdır