2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar bugun iktidar partsinden bi vekile denk geldim esnaf ziyaretinde bende alisveristeydim durumu kisaca ilettim bana cevabı tasarruftan dolayi alim gecikmiştir dedi bende tasarruf sadece iibfliye mi var öğretmene polise yokmu dedim sonra güldü bende aglanacak halimize sizde gülün vekilim dedim beni artik mulakatlardan geçirmezler allahtan ismimi soylemedim sordu bende kafadan attim
-
@fatos Ahahahhaha mülakatlar olana kadar unutulursunuz hocam bide ben denk gelsem ya birine ah ah
-
@fatos konuştukça batıyorlar her yerde sussaymış daha iyiymiş sende iyi vermişsin cevabı
-
@Thomasshelby valla keşke 2018 de mezun olur olmaz gitseydim diyorum
-
@fatos adamsın baskan
-
Dayanamadim napiyim ben her onume gelene soyluyorum ankarada yaşıyorum illa bi yerde denk geliyo her zmaqn her yerde alim olana kadar soylicem işe yaramasa da
-
Arkadaşlar böyle olacak gibi değil gerçekten lütfen bişeyler yapalım şu gazete ilanı meselesini dile getirelim hatta yapalım bakın benim arkadaşım geçen yıl guy oldu aynı süreci birlikte yaşadık ne zaman ki gazete ilanı verdiler ilan geldi hatta bir çok kurumda yardımda bulundu bu ilana baskı kurmadan olmicak Bu iş
-
@fatos tasarruf mu iki uc gun sarayi kapatin bizim alacagimiz 5 senelik maasa denk gelir hey allahim
-
@swezy kesinlikle katılıyorum size işi bilen birisinin bunu organize etmesi gerekiyor. Twitter dan da yazalım
-
@kemankeşş geçti borun pazarı valla. Şuan gittim en erken tecilli bozdurma durumunda şubatta asker alımı yapılıyormuş. Ondan dolayı biraz daha bekleme kararı aldım. 20 aralıktan sonra bozulan teciller mayıs ayındaki celp döneminde askere alınacak bilmeyenler için bu bilgiyi buraya bırakayım
-
@Thomasshelby hocam benim tecil 7 temmuz 2021 de bitiyor. Ne zaman çağırıyorlar askere biliyor musun kasım celbi ile mi ?
-
@scofieldmustafa bizim tecil 2020 de bitiyordu eğer bozarsak şubatta askere gitmeliyiz senin tecil ayları da bizimkiyle aynı dönem sadece 1 yıl farkı var yani sende 20 aralığa kadar bozarsan şubatta askere gidicen daha sonraki aylarda bozarsan işte mayısta alınıyor.
-
@Thomasshelby anladım hocam eyvallah
-
@mathilda gazete ilanı işi sıkıntı normalde yasak aleni şekilde para toplamak o yüzden kimse yanaşmıyor ayrıca yazın 5bin tl toplandı gazete ilanı için birçok gazete ile görüşüldü hiçbiri kabul etmedi ilanı bazılarının da fiyatı cok yüksekti keşke toplansa yapılsa ama sanmıyorum olacagını yüksek ihtimalle yukarılardan biyerden gazete ilanına onay vermeyin dendi yoksa iki senedir verilen ilan bu sene niye verilmesin
-
O zaman daha çok ses getirecek Bi şey yapmalıyız ana haber programlarından birine ulaşıp Bi haber yaptırabilsek daha etkili olacak o olmaz bu olmaz demekle Bi sonuç alamayacağız arkadaşlar özellikle muhalefet kanalı bu haberi yapar çünkü resmen skandal puanımız yanacak bu yıl
-
@swezy Aynen puanlar yanicak 2020 deniyo 2020 nin hangi ayı Aralık da 2020 de.
-
Bugün cuma namazi çıkışında erzurumda bakan beyle konuşmuş bir arkadas maliyenin çalışması var en kısa sürede ilana çıkmak için çalışıyoruz demiş. Arkadaş çok mağdur olduklarını dile ggetirmiş. Bir de bakana birinci ağızdan 3000 guy istemiş.
Inşallah ilan gelir -
ARkadaşlar yanlış anlamayın ama bakana ulaşabilenler neden sadece guy istiyor guydan bahsediyor MHUY ve defterdarlık 4-5 yıldır yok tabiki hepsi gesin özellikle guy gelsin alımı ve sayısı açısından en önemlisi o ama ulaşabilenler mhuydan da bahsetmeli
Not:işsizsizim yani guy olup da mhuy isteyen biri değilim tuzun kuru linci yyapmayın -
@mülakatzedee haklısınız. Çünkü mhuy konuşulmadıkça ismi dahi geçmiyor kaç yıl oldu. 20 kişilik ilanlara göre bir nebze rahatlatırdı kimimizi
-
Durmak yok aynen bakan i gördüğümüz yerde hemen Guy ne zaman gelecek sorusunu soralim