2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@2577
????????????????? -
Pareto hesabini mi kapatmış bulamıyorum kendilerini
-
@frank hayır en son 10 saat önce kaymakamlık mülakat başlığında açıklama yaptı . @paretowilfredо hocam bizlere de bir aciklama yapsanız keşke çok seviniriz. En son ki gelişmeler hakkında düşüncelerinizi merak etmekteyiz açıkçası.
-
@paretowilfredo herkes yanlış etiket atıyor arda kural olayına döndü bu
-
arkadaslar burda bır kac arkadas yaş olayuından dolayı basvuramayacaklarını soylemıslerdı. bır kac aarkadas ılan geldıgınde yaştan dolayı dava acmayı planladıklarını soyledıler onlarda katılırlarsa belkı bu 35 yaş olayına cozum bulunabılır dıyorlar.
2018 kpss ıle aldııkları puuanlarda o donem yaşa takılmazken sımdı 2020 de yaşa takıldıkları ıcın dava acma dusuncelerı varmıs
umarım bu konuda cozulur en kısa zamanda
-
@paretowilfredo üstad bi gelişme yok mu? Hâlâ yorum yapmadın gelişmelere.
-
@paretowilfredo susuyorsa olumlu bir gelisme yoktur
-
@whshw bencede hala olumsuzluk hakim .
-
Artık gelsee şu ilan ya her açıklanan liste sadece canımızı yakıyor dile kolay ya 2018 den beri bekliyoruz
-
Bu akşam saat 20:00 itibariyle #İİBF'liAdaletİstiyor tagı ile sponsorsuz etkinlik yapacağız duyuralım lütfen...
Tag #İİBFliAdaletİstiyor olacak
Murat GÜZELLİ
-
@denetmenadayı İlan Aralık ta gelirse yaşa takilanlarinda hakkı yenmemiş olur bugün etkinlik var sınavı olmayan herkes katılsın.
-
@Müşrif onu düşünürler diye düşünüyorum çünkü yanlış bilmiyorsam dava hakları doğuyor
-
@guyzede1 O zaman bu durum bu ay içinde ilan gelir dedirtiyor bana ama davayı takarlar mı o da var
-
@Müşrif inşallah bakalım
-
@Müşrif dünya umurlarında değil zannetmiyorum
-
etkinlik başladı arkadaslar
-
Umut kırmak istemem ama 2018 yılında KPSS ye girenler için guy sınavı açacaz diye bir beyan yok ki davası olsun biz KPSS sonrası KPSS ile alım yaptık mı yaptık ama 3kişi ama 5 kişi diyecekler ama Sesimiz daha iyi duyulur belki dikkat çekeriz bilmiyorum
-
@fuzuli, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Umut kırmak istemem ama 2018 yılında KPSS ye girenler için guy sınavı açacaz diye bir beyan yok ki davası olsun biz KPSS sonrası KPSS ile alım yaptık mı yaptık ama 3kişi ama 5 kişi diyecekler ama Sesimiz daha iyi duyulur belki dikkat çekeriz bilmiyorum
Öğretmenlere de böyle bir beyan yok. Ama adamlar sosyal medyadan istediğini alıyor 40 bin 60 bin diyorlar. Biz şimdi vergi dairelerindeki eksiklikleri duyuyoruz. 5 kişinin yapacağı işi 1 kişi yapıyor diyorlar.Bizim için alım yapılmamasının nasıl bir açıklaması olabilir? Ekonomi kötü ise niye başkaları 40bin alıyor? Üstelik o kadar ihtiyaç varken biz 40bin değil 2 senedir 3 bin istiyoruz.
-
@Muhalba hocam dediklerinize noktasından virgülüne kadar katılıyorum bende aynı şeyi düşünüyorum bizim haricimizdeki her mesleğe alım var ama benim demek istediğim farklı birşey di
-
@fuzuli bende İİBF ki ve 2018 KPSS te girmiş biriyim