2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pareto_wilfredo Yok mu bi haber üstad ?
-
@botan01 öyle tabi hocam
-
@gozde41 dguyun gelmesi kadro ihdaslari eger uygulanırsa 300luk bir alim daha gelmesi gerekli.Ancak risk analiz merkezi iptal oldugu icin dguyun gelme olasiligi malesef cok düsuk.
-
Hep yanlış etiketliyorsunuz doğrusu bu @paretowilfredo
-
@paretowilfredo üstad, sayın Bakanın sözleri üzerine bişiler söylemediniz. Yakın mıdır bizim ilan
-
@zenginmemur kardeşim sistem değişmeden önce biner tane dguy ve vmy alınacak denilmişti vmy yi hiç almadılar dguy da ise 600 kişilik kadro kaldı ama açılması çok zor gibi görünüyor malesef
-
"guy ifadesi duydum" dedi Sn. Bakan. Oysa ki birçok ünvan vardı, sorularda. Değinmeden geçmeyi uygun gördü beyefendiler. Ama NEDEN?
-
Biz neyiz kimiz yahu bu kadar mı değersiz emeğimiz 2 yıldır gelmeyen Guy 4 yıldır gelmeyen Mhuy ve hala bekleyen biz neyi bekliyoruz acaba neden bekliyoruz acaba
-
@paretowilfredo hocam siz biseyler yazmadıkça olumsuz düşünceler oluşuyor kendi açımdan . Dört gözle bekliyoruz değerlendirmenizi.
-
Vergi dairelerinde düz memurlar, tahsildarlar , veznedar olarak mesleğe başlamış Kişiler dururken Guy ve Gu’ların veznede çalıştırılmasını hep birlikte gündeme getirmeliyiz. Mesleğe girmiş ve girmek için çabalayan tüm arkadaşlar mesleğin itibarını daha da düşürmemek için bunu dile getirmeliyiz..
-
@optimumblue3 vergi uzmanı, vergi denetmeni gibi ünvanlar konuşuluyor. Gelir uzmanları bu ünvanlara geçiş yapacakmış gibi çalışma başlatılacakmış. Dediğiniz birimlere kurum içinden geçiş yapan memur arkadaşlar bakacaklarmış. 3600 de bu söylentilerin arasında. Yeni sınavla birlikte bu ünvanlarda hak edenlere verilir işlh
-
Şaka maka 2019’da Guy ilanı gelmedi yaa vayy bee
-
@ahmetdeniz vergi dairelerinde müdürün asaleti tastık etmemek veya yeterlilikte uygun görüşü vermem şeklinde davranışları var, özel sektörden bir farkı yok mobing konusunda
-
@2577
Son durum nedir?
Anayasa mahkemesi karari hakkinda gorusun nedir?
istihbarat bilgilerle mulakatta yine insanlari eleyecekler mi?
Detayli aciklama yapmanizi bekliyorum.
Bir cok sey hakkinda bilgin var ama neden detayli paylasim yapmiyorsun? -
@Su28A hocam @paretowilfredo dostum susuyorsa bi gelişme olmadiğindandir diye düşünüyorum yoksa olumlu bir gelişme çoktan düğüne cevirirdi forumu olumsuzu da dillendirmek kendisini de üzüyor dediği gibi ...Velhasıl yine payına susmak düşüyor galiba...
Dediğiniz gibi bizler de birşeyler duymak istiyoruz malesef ! -
@aroma uzun bir sessizlik oldu. Daha da sürecek gibi, bakalım nasıl dönecek @paretowilfredo
-
Artık forumda ydsden nasil 70 alınır guy vmy mhuydan fazla konusulmaya başlandı.Arkadaşlar yaşlarimiz ilerliyor.Ingilizce yok yds yok tek guy beklemek artiķ sacmalıgıda gecmedi mi?
-
bu ayın sonuna kadar ilan gelmezse tamamen biter umutlar heralde
-
@zenginmemur hocam ben nisan yds ye çalışmaya başladım alan çalış çalış nereye kadar en azından 50 alayım ya o bile istiyorlar lazım oluyor
-
@Willsmithh hocam sorun calısmak degil yine belli bir sistemin olmaması.Ydsye calisirsin o sira bir guy ilani gelir yine sogursun ingilizcezen