2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Anhedoniccc haklısınız öyle mükerrer çok kişi var bide SGK dam 400 gitse BDDK il göç ordan burdan derken guy ihtimali artıyor doğru il tercihiyle
-
@themutsuz ben 2019 da girdim 74 puan 6 bin küsür perde sıralamam var ?
-
@themutsuz ve guy kurum sınavındasın
-
@themutsuz İşin diğer ilginç tarafı da o; son sınavda İzmir 70 tabanla kapattı. Gelecek olan ilanda ne olur kimse tahmin edemiyor
-
@tozkok inşallah o günleri görecek bu gözler hshsh
-
Bursa kaçla kapatır tahmini 2000 alımda
-
@Anhedoniccc ah hocam Eskişehir ve İzmir 70 le kapattı iki can alıcı nokta
-
Ne oldu ya ilan mı gelecek nedir son mevzular ben anlayamadım
-
@merasim34 yok hocam evrene pozitif mesaj gönderiyoruz belki ilan gelir diye umut dünyası
-
@dibace +1 daha da çoktur ama düşürende vardır ve çoğu 2019 girmedi
-
2018 puanlarını mağdur etmezler bence ilkbahar da gelecek ilan inşallah 2000 ve üstü çoğu kişi için şans sayılır
-
@nslhn şaka yapıyor olmalısınız.
-
@izzo hayir. Olan alımlarda taban puanlar hayli yüksekti. Binlerce kişi guy bekliyor. Haklı olarak bu puana bile gelmeme ihtimali veriyorum bu ilansizlikta.
-
Aksam Saat 20.00 de Twitter etkinliği vardır lütfen katılım sağlayalım dostlar
-
@Willsmithh Hocam puan yüksek olduktan sonra handikap olmaz ya. Sınavların zorluğu kolaylığı tartışılır elbet.
Burada herkes puan tartışmaya başlamış ama 3 il tercihi gelebilir deniliyor. Ayrıca herşeyden önce alım sayısı belli değil. Bugün etkinlik var diye biliyorum. Bugün etkinliğe katılmanız puan tartışmanızdan daha yararlı olabilir. Hala olası ilanın kurumiçine verilme ihtimali var. Ne hikmetse bir anda ilan gelmiş havası yaratıldı, anlamış değilim.
-
@Baelish Kurum içinden yapılan alım dışarıdan yapılan alımları etkilemez.
-
@themutsuz il göç olan guya başvurur
-
@sufi Yanlış düşünüyorsunuz. Pareto üstat bile kaç kez açıklama yaptı. Bunu öngörmek zor değil, pembe hayallere kapılmanızı önermiyorum. Kurumiçi mevzusunu hafife almayın zira 2018'in tekrarını yaşayabiliriz.
-
@Baelish Var olan personelde sadece unvan değişikliği olacak. Yeni personel değil.
-
@Baelish iki dakka kafamızı dağıtalım dedik hemen kurumiçi mevzusunu ortaya attınız. Biz biliyoruz zaten hatırlatmakta lutfettiniz. Biz sadece kafa dağıtıyorduk. Ne zmandır böyle konuşmayı özlemiişiz de ondan. Siz de nifak tohumu gibi araya olumsuz seyleri sıkıştırıyorsunuz