2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@marshalerner bencede eli kulaginda duyduk yayıldık hemen
-
Bakan yarin marasa gider oranin meshur yemegi eli böğründe der. Yine iibf camiasi sarilip aglasir. En sonunda ise eli elime degdide hem ben yandim hem kendi turkusu ile kibar feyzoya baglariz:)
-
Yine sessizlik sarmış buraları. Etkinlikleri kim organize ediyor bence kendimizi unutturmamamız lazım arkadaşlar .
-
ya gençler bi sakin olun ya, bakan alacağız dedi işte, ilanı bekleyeceğiz. 2020 kpss den önce kesin alım olacak. bence gidip part time bir işe girip çalışın
-
@Blueberry hocam mailinzi verirseniz atabilirim burdan paylasamiyorum
-
@abdulbakitr hocam ne kadar kolay söylüyorsunuz 2020 sonu olmayacağına emin misiniz peki ilanın. 2019da da ilan gelecek denildi ama gelmedi. 2018 puanı bile kullanılmamıışken 2020 kpssye girecek birçoğumuz .İnsanların sakin olmaması çok doğal sırf para vermek için kpssye girmek istenmiyor haliyle
-
@abdulbakitr ilanı verecek ama boşa giden zamanımızı geri veremeyecek. Zahmet edip ilanı da hızlı versin biz is arayana kadar
-
@abdulbakitr hocam biz de biliyoruz ilanın geleceğini amacımız ilanın en kısa sürede gelmesini sağlamak . Bu sürecin içinde olup da 1,5 yıldır ilan bekleyen hiç kimse sakin olamaz maalesef
-
İlan geldi diyelim atanamayan kişiler için bı sonraki ilan için yine sabır taşına mi döneceğiz . Bu işin sonu nereye varıyor diye düşünmemek elde değil
-
bazılarımız galiba iibf li olduğunu yeni anlıyor.
-
Arkadaşlar Tweeter etkinklierine ara vermeyelim lütfen yarın Bi Tweeter etkinliği olsa çok iyi olur
-
Bakan Bey'in ziyaret edeceği başka il yok mu acaba? Üst üste iki cuma haber almak moral olmuştu. Sessizlik iyi olmuyor
-
@Aslıhannn 3. Cumaya da ilanı bağlar mı acaba :))
-
Etkinlik var kucuk twitterda #GIBiibfguybekliyor
-
@strtmn Bak bu daha iyi oldu hocam. Amin inşallah öyle bir Cuma olur bu Cuma
-
@El_grande İçimi rahatlattınız hocam çok teşekkür ederim
-
Ayyy artik su ilana da biri hayırlı olsun yazsin yahu gene bir gece daha resmi gazeteden boş döndük
-
yıllardır bu sınavı bekliyorum puanım 85 geçen alımlarda da iyi sayılabilecek puanlar almıştım il tercihlerinden sınava giremedim bu sene komiser yardımcılığı sınavına girdim mülakat iyi geçti kazanırım diye düşünüyorum eminim ki onu kazanırsam 1 hafta içinde kesin ilan gelir sınav sonucu 10 gün içinde açıklanır guy ilanı da en geç ocak ayının başında gelir
-
Valla bekletip bekletip ocak basi ilan verilirse yastan dolayı benim gbiler cok ah eder ..bekle.bekle yaslandik ya 5 senedir ugrasiyorum illallah ettim gelmeyen uzman yardımcılığı yapmışlar 🤯
-
Gerçekten ne zaman gelecek bu ilan ya hiç tahmin duyum dahi yok. Guy gelsin artık