2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guy-mağduru peki hocam madem konu puan konusu yazamadan edemedim. 82.5 puana il gelmeme sıkıntısı olur mu. Olmaz herhalde dimi
-
-
@guy-mağduru hocam en son alımda tek yılın puanı kullanıldığı için o kadar düşük puanlarla kapadı . Bu alımda hem 2018 hem de 2019 puanları kullanılacağı için gelen alım sayısına bağlı olarak bir ya da iki ilin 80 üzeri kapatacağını düşünüyorom . Umarım sayı çok olur herkes sınava girmeye hak kazanır .
-
sgk'nin aciklanmasi kapatma puanlarini oldukca asagi indirir.
-
guy ilani bekleyen arkadaslar ozellikle puani 80 altında olan arkadaslar, belki yigilmaya bagli olarak 81-82 puanlari da katabiliriz zira bu sene cift yil puani soz konusu, twitter'dan bizlere destek olursa 85+ puani olan 350 kisi onunuzden cekilecek.
-
@izzo il sayısı ve yazacağınız ilin kontenjana bağlı son üç guyda o puanın üstüne çıkan iki il oldu.3 ilanda 60-70 il açılmıştır.2017 puanları yüksekti 2019 puanları daha düşük sıralaması daha iyi.Kanaatimce her il gelir size.Ama tek il %1 ihtimal de olsa gelmeme ihtimali var
-
@Blueberry hayır daha sınava girmedim ama tabiki guya da hazırlanıcam
-
@mathilda evet hocam tek yıl puanı vardı ama 2017 puanlarını 2019 puanlarıyla karşılaştırsanız aradaki farkı görürsünüz.Son ilanda da herkes 80 üstü bir kaç il olur dedi ama taban puanları çok düşük kapattı.Kesin konuşmamakla birlikte ilan gelirse 80 üstünü gören il olmaz bence
-
@guy-mağduru hepimizin temennisi o hocam inşallah
-
arkadaşlar beklentiler gerçekleşmeyince sonra çok üzüyor, sabırla bekleyelim.
2018 de guy ilanı kpss den sonra gelmişti ama 2018 liler başvuramamıştı. şimdi inşallah olmaz ama aynısı yine olabilir, olmasa bile o zamanda 2 bin ve üstü alım olmazsa ki olmaz, 80 e yakın puanlarla kapatır. umutlanmak güzel ama fazlası da zarar. -
Yanlis hatırlamıyorsam kpssden sonraydi ama daha puanlar aciklanmamisti
-
Şu ayrıntı kaçıyor ama çift yıl puan kullanılsa da 2019 da 80üstü puanı olanların yarısı belki daha fazlası 2018de de puanı var .
Mükerrerlik olduğu için ve puanlar da düşük geldiği için bir iki il 80 ile kapatsada genel itibari ile 74-78 arası yoğunluk olur..
Bir iki il yine 71-72 yi görebilir.
2017 puanları 18 ve 19a nazaran daha yüksek gelmiş ona rağmen 77 üst sınır olmuş onu da göz ardı etmeyin. -
Benim 2019 puanım 75.97 civarı sıralamam 5200lerde maalesef.
şansım yüzde 35-40 falan görünüyor riskli baya biliyorm ama yine de her il 80e yakın kapatmaz yani bence öyle diyip bekleyen kısmın moralini bozmayalım, kısmet . -
Şunu söyleyen bir grupta çıkar şimdi çift yıl işte gördük 2016da nasıl yüksek kapattı falan Filan..
puanlar geçmiş yıllar gibi yüksek gelmiyor artık bakın çok küçük bir örnek vericem.2016 da 80 puanı olan kişinin sıralaması 8binlerde idi.
2019da 2binlerde
-
@ücüncütekil dur sakin ol, nefes al söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama nasip işte bu işin sonu. Sen riskli dersin ama öyle bir il seçersin ki ummadığın kadar düşük kapatır ki inşallah öyle olur ben riskteyim dersen evrene verdiği enerjiden midir nedir gerçekten öyle oluyor insan ve olacak işi bile olmuyor. O yüzden basaracagım olacak de kendine
-
@2577 nickli arkadaşlar bir ses etsen malûm sağlam duyumcusun
-
@akncıı ️️️
-
@guy-mağduru saoğlun hocam bende öyle düşündüm. Ama sgk açıklanır bir de 1500 üzeri ilan gelirse 80i bulan il olmayacaktır kanımca
-
Gelme ihtimali var mi arkadaslar gerçekten yoksa sadece duyumdan ibaret mi?
-
@jokerface bakan birinci ağızdan soyledi. Ama insanlar ona da inanmıyorlar.