2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Öyle tuhaf muhabbetiniz var ki size umut dolu sözler yazanları övüp doğruluyorsunuz ama aksini iddia edenleride kurumiçi yok yeni üye olmuş gibi saçma sapan ithamlarla yerin dibine sokuyorsunuz ne haliniz varsa görünüz.
Ayrıca yaşa takılanlara bende çok üzülüyorum ama elimden gelen sadece üzülmek çünkü verdikleri emekler boşa çıkacak 1 hafta sonra bu gerçekten çok üzücü...
-
@kpssasgkdenet il göçe hazırlanıyor musunuz hocam
-
Arkadaşlar gerilere de baktım fakat dedikodulara denk gelemedim ilan gelirse kaç kişilik gelebilir duyumlar nasıl?
-
burdA kimse boş boşuna umutlanmıyor bakanın kendisi eli kulağında dedi var mı daha üstü.
-
Bakan vandaydi biri gideydi iyiydi
-
@izzo hocam puan gelmez dediler bıraktım.
-
@Dguy_Guy cok üzülmüşsunuz belli 1 hafta sonra boşa cikacagimizi güzel güzel soylemissiniz..sizi allaha havale ediyorum elinize ne gecti bu mesajlari yazarak anlayamadim..çıkmadık candan umut kesemiyoruz ne yapalım siz de birgün kapana sıkışırsanız anlarsınız..mubarek cuma can yakıyorsunuz!
-
@Dguy_Guy niye üye oldun o zaman takip etme olsun bitsin
-
35 yaş sınırlaması Anayasamızın 70. Maddesine aykırıdır:
Bu madde ile aynen “Her Türk, kamu hizmetine girme hakkına sahiptir. Hizmete alınmada görevin gerektirdiği niteliklerden başka bir ayrım gözetilemez” denmektedir. Bu madde çok açıktır, memurluğun anayasal bir hak olduğu ve memurluk mesleğine girebilmek için aranacak şartların “görevin gerektirdiği niteliklerle” ilgili olmasını emretmektedir. Bu maddeye göre görevin gerektirmediği bir şart ileri sürülemeyecektir.
-
@Dguy_Guy kusura bakma, ne zamandır çok doluyum bu konu da, hazır yeri gelmişken bir iki kelam etmek istiyorum, öncelikle belli oluyor çok üzüldüğünüz, tahmin ediyorum kim olduğunuzu, puanınız 90+, ilan bekliyorsunuz ama GUY değil zaten Gelir Uzmanısınız, DGUY,VMY vs. bekliyorsunuz, bunun polemiğini geçen ayda yapmıştınız hala devam ediyorsunuz 'ego tatmini' önemli zira iddia ettiniz ya bir kere, elinizden gelse gelmiş ilanı da iptal ettireceksiniz, tahmin ettiğim kişi değilseniz de fark etmez, aynı zihniyeti görüyorum, çünkü işsizlik nedir bilmiyorsunuz, insanın yıllarca emek verip de saçma sapan teamüller yüzünden mağdur olması ne demek bilmiyorsunuz, size ne kadar da kolay geliyor, biz bu yaşa takılanlar iki kat yıprandık bu süreçte , yetmedi bakan beye ulaştık, yetmedi kuruma ulaştık, sizin iddialarınızı da sorduk ama şükürler olsun ki onlar da bizi doğruladılar, şimdi şurada kalmış 3-4 gün insanlar zaten hassas dediğiniz gibiyse de bırakın buna kurumlar karar versin olur olmaz söylemlerle zaten stresi tavan yapmış insanların günahına girmeyin.. söyleyeceklerim bu kadar..
-
-
Oooof oooof imkansizi beklyoruz icim yaniyor
-
3 gün umutlu 3 gün umutsuz 2018 'den beri bu süreç böyle devam ediyor. Takılı kalmış plak gibi
-
Sormayin ya eli kulağında deyince dedim tamam geliyor..sonra gelmedi mutsuzluk..sonra ilgoc gekdi sgk aciklandi dedim tamam geliyor..simdi yine sessizlik allah sesimizi duyuyor biliyorum son defa son gunlerde mutluljk yasatmayi nasip eder insallah ne diyeyimko🤲
-
@Dguy_Guy ne de bakandan böyle bir açıklama derken, eli kulağında ifadesi bir filmde geçiyordu sahi.
-
Il goc mu guy mu arkadaslar 2 sininde haklari asagi yukari ayni ancak birinde iliniz belli degil sizce hangisi
-
@70kuralliii Guy tabiki
-
İnşallah puanı ve emeği olanların yanında vicdanı ve merhameti olanların da kazanıp atandığı bir sınav olur guy..
-
@Gülbeşeker neden guy peki gerekçelerini yazabilir misiniz size göre?
-
@LioN daha önce bu konuda anayasa mahkemesine giden olmuş mu?