2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@İibf Guy güncellemeleri yapıldı adem kılıçın yeni sisteme göre
-
Bence minimum 1500 gelicek. Bence uzun zamandan beri iyi bir sayi olur. 2000 gelirse sahane olur. Ben bu sefer cok umutluyum
-
@whshw aynen kardeş koskoca bakan eki kulağın da demez heralde ilk ağızdan
Acaba ne kadar bir yakınlıkta -
@kemankeşş ayrı pdf şeklinde sanrm değil mi hocam sizde var mı kitap, bu şekilde çalısırken sorun oluyo mu tavsiye eder misinz ?
-
@kemankeşş hocam bence birkac ay icinde gelicek ilan. Sayın bakan ikidir olumlu konusuyor.
-
Hocam bu olay beni çok umutlandırdı ne yalan söyleyim öncekinde çalışıyoruz demişti şimdi eli kulağında dedi. Demekki gercekten çalışmalar sonuc verdi ve ilan metni hazırlıyorlar. En yakin zamanda gelecek
-
@İibf kitap 2018 de almıştım yanlış sorular vardı birkaç ay önce 2003 den itibaren güncellendi yeni sisteme göre twitter da paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
@scofieldmustafa inşallah Bro
-
Etkinlik yapmamız lazım arkadaşlar
-
Bakan bey tam olarak ne demiş ki
-
@kemankeşş teşekkür ederim hocam. Peki alican hocanın guy kitabı nasıl fikriniz var mı?
-
@kemankeşş il göç olmadı dostum buna asilmamiz 90 dan aşağı almamamız lazım
-
@scofieldmustafa Göç farklı bir sınav asıl alanımız zaten Maliye Bakanlığı nasip değilmiş benim de olmadı Guy sorularının köpeği olayım Göç e bin basar
-
@İibf bilmiyorum hocam guy için mi çıkarmış Dovletov mu
-
@kemankeşş vardı ya hocam bildiğim kadarıyla güncel mi acaba ya da kullanan var mı diye sorim dedm
-
ALLAH ASKINA BAKAN tam olarak NE DEMİŞ DE UMUTLANDINIZ BİZDE UMUTLANALIM
-
@İibf dediğin gibi yeni güncelledi adem hoca başka bilmiyorum malesef
-
@hussle eli bilmem neresinde demiş
ELi KULAĞINDAYMIŞ
-
Adem kılıcın birde maliye Bakanlığı sınavlara hazırlık kitabı var sadece guy değil tüm maliye sınavları onuda düşünebilirsiniz incelemistim guy geçen yıl biraz farklı sormuş en azından maliye uzmanlık sorularını felah görüp zora hazırlanmak manikli olur
-
@hussle hocam twitter çalkalaniyor arkadas orda paylasmis ordan bakabilirsiniz. Herkes RT yaptigi için illa ki cikar anasayfanizda. Ama yine de nicki 'Emin sıfatiyla çiçek' olan bir arkadas.