2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Önceki alımın yazılı sonrası illerin taban puanlarını nerden bulabilirim?
-
@MartinLuther bende mağdurum önümüze bakacaz artık
-
@scofieldmustafa hepsi var atacağım hocam numaranı at
-
@scofieldmustafa buradan foto yükle at sıkıntılı
-
Arakdaşlar forum harici kimseyi almıyorum bilginize ciddi bir bilgi paylaşımı yapacağız whtp grubunda saygı sevgi çercevesinde
-
@kemankeşş hocam forumda wp paylaşımı yasak diye biliyorum
-
2019 puani 6 binlerde olanın sansi olurmu sizce.. uzuluyorum gelmezse diye bu alim olursa bile zar zor olacak puan yetmezse kim bilir bi dahaki alim ne zaman olacak
-
@kemankeşş teşekkürler hocam
-
Bu baslik kuruldugundan beri belki ilk defa umutsuzlugu birkenara birakmis sinav telasi sarmis durumda. Hep boyle olmasi dilegi ile. Kim ne derse desin umudu ve heycani kaybetmemek gerekir. Rizki veren ALLAH'tir.
-
@LioN kesinlikle öyle hocam umutsuzluk 2 yıldır ilan getirmedi pozitife enerjiye inanıyorum
-
@kemankeşş ne için hocam whatsapp grubu
-
@fatos benimde sıralamam 6 binlerde puanım 73.81 . Kendim için söylüyorum ilan gelse bile sanki bı ihtimal anca gelir gibi . Çok riskli geliyor puanım bana
-
Ilan insallah sgk aciklandiktan sonra gelir.( sgkya girmedim) su sgk il goc bddk mta mufettislikler hepsi bir an once sonuclansa da onumuzdekiler bir cekilse.yoksa 90 alipta guya basvuracak kisi sayisi cok puanlari 2 3 puan etkiler bunlarin onumuzden cekilmesi
-
SGK açıklanmazsa GUY da 2-3 puan kadar yukarı yönlü hareket olacaktır
-
Şöyle 2000 kisilik alim ve illerde cok olursa sira gelir bizede diye düşünüyorum
-
@klckyahilal siz bddk'yı kazanmadınız mı?
-
81 puan 2300küsür sıralama (2019) ile İstanbul için şansım nedir? 1000 kişilik ilan olsa girebilir miyim? Bilgim yok denecek kadar az bu konularda
-
@bb2777 çok değişken var. Gelir desek grlemzse gelmez desek gelirse sorun. Siz en mantıklı olanı kendiniz yapacaksınız. Puanınız iyi.
-
@paretowilffredo usdad sayiyla iligili bi duyumun varmi
-
@bb2777 geçen yıl en yüksek il 76 ile kapattı üstelik 1000 kişilik alımda 80 i geçecek il çıkmaz diye düşünüyorum.Sayı olarak İstanbul hep fazla olduğundan çok büyük bir ihtimalle gelir tabi kesin gelir gözünüz kapalı yazın diyemem