2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sgk için tag
#SGKMülakatlarıAçıkla
Etiketleri LÜTFEN unutmayalım.@ZehraZumrutS
@msbagli
@Ahmet_Erdem60
@cceylan58
@aysekardass
@YakupSungu12
@ailevecalisma
@ACSHBDestek
-
Şu mübarek cuma gününün hürmetine inşallah tez zaman da ilan gelir Allahım
-
@sonunageldim her şey yetişir hocam sakin kalın bi an önce de çalışmaya başlayın . Çıkmış Kpss soruları degil çıkmış kurum sınavı sorularına bakın , imeceden daha önce çıkmış konuları soru tarzlarını pekiştirin konu olarak eksiklerinizi tamamlayın halledersiniz umutsuzluk içinde kalmayın , şu an ilan gelse en az 2 ay süreniz var dert etmeyin her şey yetişir
-
@guyadayadayı insallah hocam.cok sagolun
-
@paretowilfredo üstad sayı 1500' den fazla olur mu.? Sizin oluşturduğunuz en son ki tabloda rakam 1500'tü.
-
@paretowilfredo size ilk gün de inandım şimdi de inanıyorum. Her zaman da söylüyorum pareto söylüyorsa doğrudur diye ama çok üzülüyorum Albayrak varken 3000 hayal zaten de en azından 2000 gelse bari
-
Çok bekledik elimizden geleni her şekilde yaptık.
Duyumlara bakacak olursak şimdi umutla ders çalışma vakti unutmayın ki zafer inananlarındır. -
@avemim, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sweeney_todd VMY ile ilgili duyumunuz var mı peki
Yok valla sırf gu diye sordum arkadaşlara vmy 2 defa eledi ondan dolayı küsüm onlara
-
@Willsmithh neden öyle bir adaletsiz oluyor anlamadım ?açıklar mısın kardeş özelden yazabilirsin
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum eski sayfalarda 2018 puanları ile 2019 arasında ne gibi fark var 2018 puanlılara şanslı diyenler olmuş anlamadım?bilgi veren olursa sevinirim
-
@sweeney_todd teşekkür ederim
-
@sweeney_todd benim 2018 p48 82.55 sıralama 3000 2019 80.6 sıralama 2500lerde olay burdan kaynaklanıyor.
-
@Scarabeus, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sweeney_todd benim 2018 p48 82.55 sıralama 3000 2019 80.6 sıralama 2500lerde olay burdan kaynaklanıyor.
Hangi sene avantajlı oluyor?
-
meb 20 bin öğretmen atıyor, millet sayı az diye bakan istifa diyor günlerdir. birçok mecradan da destek alıyorlar. biz 3 bin alım gelse kurban kesecek durumdayız. iibf liler olarak galiba en büyük sorunumuz kolektif bir tepki veremeyişimiz. atılan tweetlerin dili bile farklı bizimkiler rica ederken öğretmenler baya emrediyor. ağlamayana süt yok işte...
-
@sweeney_todd puan önemli olduğu için 2018 bu açıdan daha avantajlı
-
@Scarabeus, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sweeney_todd puan önemli olduğu için 2018 bu açıdan daha avantajlı
Teşekkür ederim bilgi için
-
@abdulbakitr, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
meb 20 bin öğretmen atıyor, millet sayı az diye bakan istifa diyor günlerdir. birçok mecradan da destek alıyorlar. biz 3 bin alım gelse kurban kesecek durumdayız. iibf liler olarak galiba en büyük sorunumuz kolektif bir tepki veremeyişimiz. atılan tweetlerin dili bile farklı bizimkiler rica ederken öğretmenler baya emrediyor. ağlamayana süt yok işte...
İng çalışanları zor şartlarda çalışıyor izin yapan öğretmenler gibi değil -
ilan gelmeden rehavete kapılmamak gerek etkinliklere devam bence.
-
Arkadaşlar 2016 kpss giren varsa bana 82 Puanlı birisi kaçıncı sırada oluyor bilen var mı ? Biraz zor ama bilen yazarsa sevinirim
-
arkadaslar etkinlik yapalim twitter icin yoksa boyle cok bekleriz