2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@izzo hocam il tercihi belli olduktan sonra 45 degil mi.ilan suresi 10gun vs olsa il belli olduktan sonra 30 35 gun sonra sinav mi oluyor
-
@sonunageldim oyle
-
@urfaspor63
önüne geçmeye çalışmayalım mı ?
Tamam o zaman kardeşim ben guyda bir ile başvurup listeye son sıradan girecek arkadaşın önüne geçeyim sonra o son sıradaki arkadaşın hakkını nasıl öderiz sen düşün. -
@modigliani-0 Bu senin tercihin başvurabilirsin tabii hakkındır. Sistemsel bir hata varken affedersin don değiştirir gibi kurum değiştiren insanlar varken ve bunun devlet erkanında bir karşılığı yokken, sen burda insanlara umut veriyorsun sgk açıklanırsa şansınız artar diye sen şahsın adına iyiniyet gösterip başvuru yapmayabilirsin. Ama menfaatlerin gereği 399 adına konuşman çok yanlış. Umarım açıklanır mesele asla bu değil insanları bu duruma sevk etmen.
-
@kemankeşş yüksek lisans bitince 1 yıl daha isteğe bağlı erteleme var
-
Ben buradaki herşeye muhalif olmaya çalışan insanları asla anlamıyorum, yani SGK nın açıklanmasının hem sonuç hem yeni ilanlar bekleyen, her anlamda bu süreçte emek veren bizlerin lehine olacağı aşikarken herşeyi karmaşıklaştırıp zaten birlik olmak konusunda zorluk çeken insanları soğutmanın anlamı ne anlamıyorum, anlamsız buluyorsanız katılmazsınız etkinliğe olur biter, hep bir yerden bir olumsuzluk bulup heves kırmanın bir anlamı yok ki, başvuran başvurur insanların kendi tercihi o ayrı bir konu, onlar yüzünden aylardır bekleyen, gerçekten bu konuda hassasiyeti olan insanları da yok saymanın anlamı yok ki, bir etkinlik düzenlenmiş lütfen katılacak arkadaşlarımızın enerjisini kırmayın, hayırlı forumlar herkese.
-
sgk mulakat listesinde puani 85 uzeri olan tam 512 kisi var. bu sadece guy icin gerekli puani saglayan kisiler. p48'i 80 uzeri olduğu halde ceko puani daha yuksek oldugu icin basvuran yuzlerce kisiyi saymiyorum. nereden baksaniz en iyi ihtimalle 1000 kisi. belki daha fazla. sgk aciklanmadan guy gelirse bu 1000 kisi gelecek ilani garanti bir sekilde dolduracak. guy ilani bekleyen arkadaslar lutfen aksam twitter'dan destek olun. mulakat sonucumuz aciklanirsa en azindan 350 kisi onunuzden gider.
sgk'nin aciklanmasindan dolayı normalde sinava giremeyecek 350 kisi kurum sinavi gorecek. aylarca tekrar ilan beklemeyecek.
bazi kisiler demis ki zaten kazansalar da basvururlar. onlar da hakli. illa basvuran olacaktır. ama 350 kisinin tamamı guy icin yeniden basvuru yapmayacak. 50 kisi yapsa 300, 100 kisi yapsa 250, 200 kisi yapsa 150, 349 kisi yapsa 1 kisi (abarttim iyice) kurum sinavi belki de mulakat gorup atanacak. atacaginiz bir tweet. yapacaginiz 1rt 1favori. lutfen destek verin.
-
@tuntirikos güzel kardeşim amacım muhalif olmak yada olaya şerh düşmek değil. Hatta puanım 85 üzeri sizin kazanıp atanmanız benim için lehime aşikarken amacım baltalamak değil. Bu konuda anlaşalım. Kaldı ki tüm etkinliklere katılan bir kardeşinizim. Kac aydır açıklanmaması gerçekten can sıkıcı bu sürecin içinde bir umut bekleyen insanlar için. Ama 73 puan almış insanada bu konu üzerinden umut olmayın etkinliğe destek olursan şansın artar vari söylemler çok yanlış. Zaten kendi hür vicdanı her insan bu konudan muzdarip olup ve destek vermelidir. Olayı bu raddeye getirmek çok yanlış sgk açıklanırsa ümit edebilirsin demek yersiz ve gereksiz.
-
@urfaspor63 Dostum doğrudan bir puan aralığını ya da nokta bir puanı söyleyip umut tacirliği yapmayı ben de doğru bulmam çünkü 2014den beri bu süreçlerin içinde biri olarak hayal kırıklığının ne kadar can yakıcı olduğunu çok iyi biliyorum, herşeye hazır olunmalı tabi ki, benim burada tek isteğim puanının sınırda olduğunu düşünen, SGK’nın açıklanmasıyla şansının artacağına inanan arkadaşlarımızın da bize destek olarak karşılıklı birbirimizin emeğinin karşılığını almasına katkı sunmak. Sonuç olarak her şekilde açıklanmamasından daha faydalı olacağı kesin. Yine de herkesin kendi tercihi tabi, katılmak isteyen arkadaşlarımızı akşam bekleriz.
-
@tuntirikos zaten benim lafım siz ve sizin gibiler için değil öyle anlaşıldıysam özür dilerim. Açıklanmasını canı gönülden istiyorum ve destek veriyorum. Ama atanınca atanamayan kardeşlerimize destek vermeyi unutmayalım. Bugünleri unutmayalım.
-
@urfaspor63 Estağfurullah dostum ben eğer atanabilirsem desteğimi aynı şekilde sürdüreceğim, çünkü bu süreçleri 6 yıldır yaşıyorum, zorluğunu biliyorum, önceki iletilerimde vardır beş kez Guy mülakatından elenmeyi başarmış biriyim, altıncıya girmek istemiyorum, yani pek sevilmediğim çok açık, bu ilişkiye olan inancımı yitirdim ben artık
-
@tuntirikos çok üzüldüm gerçekten mi gibi klişe cümleler kurmayacam diyeceğim o dualarım sizinle umarım en çabuk zamanda bu güzel ülkeye hizmetleriniz olur. Bu sefer olacak inşallah içime doğdu güzel haberlerle sizi bekliyorum. Açıklandığı gün lütfen foruma bakın.
-
@Su28A merhaba benim 2019
-
@Su28A yuvarlama yazdım 73.50 puan sıralaama 7133 hocam onu da belirtiym
-
Peki sınav için kaynak önerecek arkadaşlar var mı aramızda
-
@Ecesngl öncelikle Kpss çalışır gibi çalış eksiklerini tamamla , sonra strateji yap hangi derslerin kötüyse onlara yönel mesela Muhaseben kötüyse kesinlikle ona yönel çünkü muhasebe soruları kolay oluyor kurum sınavında 25 soruda ne kadar az yaparsan o kadar önemli . Yanlış doğruyu götürmediği için 1 sorunun bile cok kıymeti var 1 soru bile nereye çalışırsam artar diye düşünerek çalış . Kaynak olarak İMECE ve Guy denemeleri öneririm son sınav bugüne kadar ki en zor sınavdı kesinlikle o soruları bul ve o sorular üzerinden strateji yap . Sık sık kurum denemelerini çöz 100 soruda 80 doğru ve üzeri yapacak duruma gelene kadar kendini geliştir zaten deneme çözdükçe sınava yakın 90 ve üzeri netler göreceksin şimdiden başarılar
-
@ozge91 bu puan ve sıralamaya gelir ya da gelmez demek umut tacirliği olur . Son alımda 70 puanı gören iller oldu . İlan kaç kişilik olacak kaç şehir açılacak şehir sayıları kaç olacak bunlar çok önemli değişkenler sadece çalışmaya odaklanın her zaman hazır hissedin ilan gelince sayı durumuna göre bir seyler söylenir
-
@guyadayadayı hocam kurum denemelerinden kastiniz nedir? Birde guy icin hangi denemeleri onerirsiniz
-
@sonunageldim geçmiş yıllarda çıkmış soruların olduğu denemeler hocam . İMECE de bulabilirsin fakat imecede ki sorulara cok takılma çünkü geçmiş yıllarda sorular kolaymış artık kolay degil Kpss düzeyinde sorular soruluyor . İMECE sadece strateji yapmana yardımcı olacak nerelerden hangi konulardan sürekli sorular gelmiş ne üzerine cok durulmuş iyi anlıyorsun bu da Guy kurum sınavı icin önemli
-
Öğretmen adayları twitter da 19900 kişi alım yapılacağı için ziyaselcuk istifa diye tag açmışlar anonim olmayan hesaplardan istifa çağrısı yapıp erken seçimle oyla tehdit ediyorlar bizler en son ilandan sonra 19 ay olmuş 2 kpss geçirmişiz halâ sgk da guy da büyüklerimiz alınmasın darilmasin ilan versin mülakatta zorluk çıkmasın diyerek 3000 kişiye 1 ay sevindik delisi olacak moddayız