2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aslıhannn keşke hocam keşke
-
@Thomasshelby evet 2018 kpssliler açık derecede avantajlı
-
-
@merasim34 hepsi bizden olmali
-
@MrMikail güvenlik soruşturmasından değil mi
-
@avemim ağırlıklı olarak öyledir ancak sınavların açıklanması da çok uzun sürmüştü. Sayının yüksek olmasının da etkisi olur
-
@MrMikail gerçekten yazık ya bu kadar uzatılan yıllara
-
@frank sınava girersin ama kazansan bile elerler çünkü sınav şartlarından biri askerlikle ilişkili olmamak.
-
@botan01 yuksek lisans yolunu denersin kazanirsan. Ama onemli olan suan bakaya durumunda sinava girip giremeyecegin bu konu hakkinda bilgim yok @frank
-
@colinclark55 askerliği ya yapmalı ya da erteletmeli.mezun old sonra 2 yıl ert hakkınız var.bunun dışında yüksek lisans yaparak 3 yıl ertelenebilir.ben bunun sıkıntısını 2017 ve 2018 guy sınavında yaşadm.o yüzden benden tavsiye askerlik sorunu olan arkadaşlar bir yolunu bulup y.lisans yapın.çünkü askerdeykn ders çalışmak hiç kolay değil.
-
@mahalkme evet hocam doğru diyorsunuz da ben 2018 2019 aynı anda başvuracağı için şansım azalacak . Aslında sıralamam 2018 de 77-76 puan civarına tekabul ediyor kıyaslarsak.
-
@botan01 hocam bakaya durumdayken yüksek lisans yapabilirmiyim yardımcı olun lütfen yüksek lisansa kayıt olacaktım ama askerlik şubesi bakaya kalmissin tecil ettiremezsinfilan diyor. Ayrıca bide şunu sormak istiyorum bakaya durumdayken sınava girebilirsin dediniz ama kazansam da elerler ben sınava girdikten hemen sonra askere gitsem ozaman sıkıntı olur mu yine ?
-
@frank
Bakayalık ciddi sıkıntı. Yapmaktan başka çaren yok.
Diyelim sen bakaya iken sınav açıldı girersin, girdin kazandın, sözlü mülakattasın. O da tamam teklif yapılacak diyelim o arada askerdeysen yırtarsın. Yani güvenlik soruşturması şu bu tamam, artık sen kabul aldın, o evrak teslim gününde askerlikle ilişiğinin olmaması lazım.
Abartıyorum 1 gün önce askerde olmuş olsan bile sıkıntı yok ya da başladıktan 1 gün sonra bile gidebilirsin.
Anlatabildim mi? -
@frank aynı durumu iki arkadaş yaşadık.Benim yüksek lisans kabul oldu onun olmadı neye göre karar verdiler bilmiyorum.Bakayadan dolayı hakkımda dava açıldı gidip hakime durumu anlatım haklı bulundum dava düştü.Ben bakaya kalmama rağmen Yüksek lisansı yapıp tecil ettirdim 2017 yolunda.Şimdi değişti mi bilmiyorum
-
@cemalicoşan tamam hocam ben sadece sınava girdikten hemen sonra askere gidecem mülakat filan beklemeden yani mülakata kalırsamda yüksek ihtimal askerde olmuş olacağım bu anlattığım bir sorum teşkil etmez galiba dimi
-
@guy-mağduru hocam bakaya iken yüksek lisansa nasıl başvurdun sen yani yüksek lisans başvurusu yapacam askerlik durum belgesi istiyorlar onu nasıl halledicez .
-
Ben askerliği ertelemek için yüksek lisans a basvurdum yüksek lisans bu ay bitti hala Guy ilan bekliyom gel artik piktik
-
@guy-mağduru doğrudur belki süreler işin içine girmiştir. Ben de İstinaftan hapis cezası aldım mesela bakaya kaldığım için. Ardına da bedelli çıktı garip ülke cidden.
@frank sınavdan sonra gideceğim diyorsun da aman ha dikkat et arada celp dönemini, daha önemlisi o celbe katılabilmek için en son hangi tarihte başvurulması gerektiğini kaçırma. Atıyorum sözlü mülakata girdin açıklanmasıyla arasında 1 celp var, onun başvuruları kaçarsa durum kötü.
Neyse GUY başlığında ilansızlıktan sebze-meyve fiyatları konuşacağız diğer arkadaşlar da meraklanıyordur bunlar yardırıyor ilan mı var diye. Aklına soru takılırsa özelden yaz. -
Şubatta askere gideceğim guy'un subatta askere gidecek birisine sorun olacağını düşünmüyorum, ilan, sınav, mülakat, soruşturma vs derken zaten minimum 6 aylık bir süreç, yol yakınken gidin derim, hayatta her daim bir yerde önümüze çıkıyor, aradan çıksın askerlik
-
sgk açıklansa da bari gelmesi gereken guy yüksek kapatmasa yoksa ilgöç gibi olur