TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2019 gelir uzman yardımcılığı sınav
    499
    9043
    1890470
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kamu @Aslıhannn Son düzenleyen:

@Aslıhannn keşke hocam keşke

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        MrMikail @Thomasshelby Son düzenleyen:

@Thomasshelby evet 2018 kpssliler açık derecede avantajlı 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mahalkme @Su28A Son düzenleyen:

@Su28A hocam tek il tercihinden dolayi oladabilir neden olmasin.2017de izmir eskisehir 71lere dustu.bunu kimse tahmin edemez.bi sehire yigilma olur 80 ustu olur.bi sehiri kimse cesaret edemez 70 olur

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • I
            izzo @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 hepsi bizden olmali

• A
              avemim @MrMikail Son düzenleyen:

@MrMikail güvenlik soruşturmasından değil mi

Bırakırsan kaybedersin 🌪

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                MrMikail @avemim Son düzenleyen:

@avemim ağırlıklı olarak öyledir ancak sınavların açıklanması da çok uzun sürmüştü. Sayının yüksek olmasının da etkisi olur

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  avemim @MrMikail Son düzenleyen:

@MrMikail gerçekten yazık ya bu kadar uzatılan yıllara

Bırakırsan kaybedersin 🌪

• ?
                    Eski Kullanıcı @frank Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@frank sınava girersin ama kazansan bile elerler çünkü sınav şartlarından biri askerlikle ilişkili olmamak.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • C
                      colinclark55 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@botan01 yuksek lisans yolunu denersin kazanirsan. Ama onemli olan suan bakaya durumunda sinava girip giremeyecegin bu konu hakkinda bilgim yok @frank

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @colinclark55 Son düzenleyen:

@colinclark55 askerliği ya yapmalı ya da erteletmeli.mezun old sonra 2 yıl ert hakkınız var.bunun dışında yüksek lisans yaparak 3 yıl ertelenebilir.ben bunun sıkıntısını 2017 ve 2018 guy sınavında yaşadm.o yüzden benden tavsiye askerlik sorunu olan arkadaşlar bir yolunu bulup y.lisans yapın.çünkü askerdeykn ders çalışmak hiç kolay değil.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • S
                          Su28A @mahalkme Son düzenleyen:

@mahalkme evet hocam doğru diyorsunuz da ben 2018 2019 aynı anda başvuracağı için şansım azalacak . Aslında sıralamam 2018 de 77-76 puan civarına tekabul ediyor kıyaslarsak.

• F
                            frank @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@botan01 hocam bakaya durumdayken yüksek lisans yapabilirmiyim yardımcı olun lütfen yüksek lisansa kayıt olacaktım ama askerlik şubesi bakaya kalmissin tecil ettiremezsinfilan diyor. Ayrıca bide şunu sormak istiyorum bakaya durumdayken sınava girebilirsin dediniz ama kazansam da elerler ben sınava girdikten hemen sonra askere gitsem ozaman sıkıntı olur mu yine ?

cemalicoşan G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • cemalicoşan
                              cemalicoşan Yasaklı @frank Son düzenleyen:

@frank
                              Bakayalık ciddi sıkıntı. Yapmaktan başka çaren yok.
                              Diyelim sen bakaya iken sınav açıldı girersin, girdin kazandın, sözlü mülakattasın. O da tamam teklif yapılacak diyelim o arada askerdeysen yırtarsın. Yani güvenlik soruşturması şu bu tamam, artık sen kabul aldın, o evrak teslim gününde askerlikle ilişiğinin olmaması lazım.
                              Abartıyorum 1 gün önce askerde olmuş olsan bile sıkıntı yok ya da başladıktan 1 gün sonra bile gidebilirsin.
                              Anlatabildim mi?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • G
                                guy mağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @frank Son düzenleyen:

@frank aynı durumu iki arkadaş yaşadık.Benim yüksek lisans kabul oldu onun olmadı neye göre karar verdiler bilmiyorum.Bakayadan dolayı hakkımda dava açıldı gidip hakime durumu anlatım haklı bulundum dava düştü.Ben bakaya kalmama rağmen Yüksek lisansı yapıp tecil ettirdim 2017 yolunda.Şimdi değişti mi bilmiyorum

F cemalicoşan 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • F
                                  frank @cemalicoşan Son düzenleyen: frank

@cemalicoşan tamam hocam ben sadece sınava girdikten hemen sonra askere gidecem mülakat filan beklemeden yani mülakata kalırsamda yüksek ihtimal askerde olmuş olacağım bu anlattığım bir sorum teşkil etmez galiba dimi

• F
                                    frank @guy mağduru Son düzenleyen:

@guy-mağduru hocam bakaya iken yüksek lisansa nasıl başvurdun sen yani yüksek lisans başvurusu yapacam askerlik durum belgesi istiyorlar onu nasıl halledicez .

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • J
                                      jamiryoo Son düzenleyen:

Ben askerliği ertelemek için yüksek lisans a basvurdum yüksek lisans bu ay bitti hala Guy ilan bekliyom gel artik piktik

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • cemalicoşan
                                        cemalicoşan Yasaklı @guy mağduru Son düzenleyen:

@guy-mağduru doğrudur belki süreler işin içine girmiştir. Ben de İstinaftan hapis cezası aldım mesela bakaya kaldığım için. Ardına da bedelli çıktı 🙂 garip ülke cidden.
                                        @frank sınavdan sonra gideceğim diyorsun da aman ha dikkat et arada celp dönemini, daha önemlisi o celbe katılabilmek için en son hangi tarihte başvurulması gerektiğini kaçırma. Atıyorum sözlü mülakata girdin açıklanmasıyla arasında 1 celp var, onun başvuruları kaçarsa durum kötü.
                                        Neyse GUY başlığında ilansızlıktan sebze-meyve fiyatları konuşacağız 🙂 diğer arkadaşlar da meraklanıyordur bunlar yardırıyor ilan mı var diye. Aklına soru takılırsa özelden yaz.

F G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • C
                                          cancihan Son düzenleyen:

Şubatta askere gideceğim guy'un subatta askere gidecek birisine sorun olacağını düşünmüyorum, ilan, sınav, mülakat, soruşturma vs derken zaten minimum 6 aylık bir süreç, yol yakınken gidin derim, hayatta her daim bir yerde önümüze çıkıyor, aradan çıksın askerlik

• A
                                            arven Son düzenleyen:

sgk açıklansa da bari gelmesi gereken guy yüksek kapatmasa yoksa ilgöç gibi olur 😞

Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor bize hayat.

• 1
                                            • 2
                                            • 420
                                            • 421
                                            • 422
                                            • 423
                                            • 424
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 422 / 453
                                            • İlk ileti