2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemalicoşan hocam ben bakaya kalmışım askerlik şubesi bana direkt askere sevk kağıdı verebilirim diyor yani onu aldığım an 2 gün icinde birliğe katılmam gerekiyormus.
-
Guy duyum sayfası askerlik şubesine dönmüş
-
@cemalicoşan hocam benim arkadaşın da olmadı askere gitti hemen askerden döndü mahkemesi devam ediyordu.çok garip cidden.iki aynı durum farklı uygulamalar
-
@frank hocam çok devlet üzerinden almıştım galiba okul sorun etmedi bakaya kalmama rağmen.Sevk işlemleri sırasında rapor alabilirseniz bir dönem geriye atıyor o arada da yüksek lisans işini hakedersiniz diye düşünüyorum.askeriyeye gidin onlar gerçekten yardımcı oluyorlar bu rapor olayını da kendileri söyledi
-
@jamiryoo hocam yüksek bitince 1 sene daha uzatılıyor mu
-
Arkadaslar gelir uzmanligi sinav duyurusu sinav tarihinden kac ay once aciklaniyor
-
Arkadaşlar çok şükür 20 gün önce askerliğimi bitirdim benim içinde çok sancılı bir süreçti Ancak bu vatani görevi yapmanızı bir an önce tavsiye ederim ertelemekle bir nevi kötü yapıyorsunuz nedeni ise şu herhangi bir sınav veya mülakat olursa şayet askerde iseniz izin veriliyor bu anlamda ben 1. Gözden şahidim korkmayın bu konuda , dolasıyla ertelemekte aslında hayatınızı erteliyorsunuz girmeden malesef 1 gün bile eksilmiyor askerlik , zorlu bir süreç biliyorum ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim
-
Bu akşam saat 20:00 da SGK denetçi yard. sonuçlarının açıklanması için etkinlik düzenlenecektir.Olası Guy ilanı öncesi açıklanması herkesin yararına olacak.Katılımlarınızı bekliyoruz -
Arkadaşlar konuyu askerlikle cok bulandirdik biliyorum ama bir sorum olacakti. Askerlik tecilim haziranda bitiyor eger martta falan sinav oldugunu dusunursek ise baslama tarihinde asker olacagim herhangi bir sorun olur mu? cunku ben subatta tecili bozdurup mayista gitmek istiyorum askere
-
@samettin 45 gun
-
@kemankeşş bildiğim kadariyla uzatilmiyor hocam e devlet te ne yazıyo sa o zaten yüksek lisans 4 seneye yakın uzatiyor
-
arkadaşlar 73 puan 7000 sıralamada şansım nedir olası bir ilanda
-
@ozge91 hocam merhaba benimde 73.81 puanım var acaba sizin ki 2018 mi 2019 mu
-
SGK nın açıklanması bu ilan için çok mühim...
-
Puanı 70 75 aralığındaki arkadaşlar bugün akşam saat 20:00 da SGK sonuçlarının açıklanmasına destek versinler şanslarını arttırmak için 400 kişi az bir rakam değil kader kısmet
-
@modigliani-0 evet hocam bu akşam etkinlik var saat 20:00 da açıklanmazsa eğer 70 75 bandı sıkıntıya düşer alım az gelirse 78 ler bile il tercihinde yanabilir
-
@modigliani-0 hocam orası oyle etkiler ama cokda abartmamak lazım.Sgkda ol tercihi yapamıyor aday.Ve referansi iyise guyda istedigi il açilirsa yüksek ihtimal guyada başvuracaktır.Bu durum yıllardır böyle.İnsan insanın kurdudur boşa dememişler
-
SGK Denetmen Yardımcılığı açıklanırsa 85 üzeri puanı olan 350 kişi aradan çekilecek. Bu da bazı illerin taban puanla kapatma olasılığını artırır. Onun için etkinliği dikkate almak lazım.
-
@zenginmemur öyle düşünme kardeşim en basitinden ben SGK olursa 90 puanımla bu başlıktan çekileceğim ve çevremde dolu var böyle
-
Geçen sene guyu dguy kazananlar sgk başvurdu. Sgk açıklansa bile guya başvuranlar olacaktır. Ben bu süreçte çok şeye şahit oldum. Kaymakam olup sgk başvuranıda gördüm. Inşallah kısa zamanda sgk açıklanır ve herkese bir ekmek kapısı açılır. Onun dışında kimse hikaye anlatmasın. Puanı olan istediği ilana başvurabilir. Yönetmeliklerin,devletin önüne geçmediği adaletsizliklerin forumda önüne geçmeye çalışmayın. Nasip olursa hiç kimse engel olamaz. Herkes hazır daima hazır olsun.