2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@MrMikail sistem önceki gibi işlese dediğinize kesinlikle katılırdım lakin ortada 1 yılı geçen süreyi kapsayan ilan kıtlığı varken ne kadar çok kişi bir anda alınırsa o kadar iyi olur. Hepimiz yaş alıyoruz. 1 yaşı geçtim, kaybedilen 1 ay bile hepimiz için önem arz ediyor artık.
-
Arkadaşlar güncel Maliye ve Hukuk kitabı önerebilir misiniz? Veya varsa PDF notu.
-
@mbguy ortak kanaatimiz umarım güvenlik soruşturması kaldırılır yada kısaltılarak işe başlama sürelerinin kısaltılması.. yaş sorunu olanlar için bilakis daha da önemli bir sorun bu
-
@MrMikail ocak gibi ilan gelecek desek ise baslama kac ay sonrasini bulur acaba ? Daha onceleri surec nasil ilerlemisti bilginiz var mi?
-
2018 yılı p48 puanı 79.5--80 arası olanın sıralaması kac acaba ?
-
@bsknkpss bu güvenlik soruşturması olmazsa erkenmi olur acaba. Yoksa nerdeyse sınav işe başlama arası 1 yılı buluyor
-
" Önümüzdeki haftaici guy ilanı gelebilirmis gib'de çalışan birisi söylemiş arkadaşa bilgisi olan var mi? "
Facede bu yazılmış. Gittikçe yaklaşıyormuyuz ilana? -
Şubata kadar sgk açıklanırmı acaba önceki alımda kaç ay sonra açıklanmıştı bilen varmı
-
@dust7 2 3 il dışında 1500 ve yukarisi ilanda bütün iller gelecektir
-
@duyumcu SGK nın açıklanması çok önemli . İlan gelemeden açıklanması lazım .
-
Bu ilan haftaya da gelmezse ben boyle şansın..ya kaldirin artik su yas sinirini sanki 35 de basladik hazirlanmaya toplasan 3 sinava giremedik su surecte ya oof
-
@ShaCo 2018 p48 82 puan 3500lerde sıralama
-
@MrMikail çok sag olun hocam teşekkürler.
-
Sgk aciklanmadan gelmese bari ya cok etkileyecek sanki sayi az degil
-
@sonunageldim kesinlikle öyle hocam guyda il tercihinde şansımızı çok etkileyecek . Ama kimse düşünmüyo
-
bak yine 3 bin lafı çıktı piyasaya. abi bakın boşa umut veriyorsunuz. 1500 gelirse ilan şükrederim
-
@kamu hocam hangi grupta paylasmislar
-
@frank hayır başvuruda öyle bir şey istemiyorlar. İsteseler ne değişecek ki. Senin elinden zaten bir şey gelmiyor kaçaksın yani. Öyle yada böyle bir çözümün yok ilan geldiği zaman başvuracaksın. Sonrası akışına göre gerçekleşir. Tut ki bu sene istediler öyle bir belge internet üzerinden. Zaten başvuramayacaksın. Şahsen benim sana tavsiyem özel bir durumun yoksa bir an önce teslim ol birliğine. Acemi birliği dahil her gece yatmadan bir saat çalışsan sana yeter. Ben acemi birliğime bile götürmüştüm hukuk fasiküllerimi. Zaten 6 ay.
-
@Quesnay teşekkür ederim hocam
-
2028 2019 diye bölünmesi çok saçma.2018 lilerin bu mağduriyeti yaşamasının sebepi 2019 lular değil sonuçta.hersey çok yavaş ilerliyo zaten.