2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaş bu başlıkta flaşh tv gibi bi iniyor bi çıkıyor duygudan duyguya geçişler Allah sabır versin
-
@mathilda en son duyum guyader facebook sayfasında biri talepler toplanıyor ocak gibi ilan beklşyorum yazmıştı o var zaten dün konusulmuştu. Ama bunu diyen normal bir memur sanırım çok sey yapmamak lazım
-
Arkadaşlar talep toplama sürekli yapılan bir işlem hep yapılıyor
-
Mantıken ilan ya Aralık ocak gibi gelirse gelir gelmezse demekki daha da beklenecek bahara kadar gibi:((
-
@Su28A biz bu haldeyken birileri de çıkıp başarı öyküsünü anlatıyor gözümüze soka soka kat görevlisiymiş sonra üni okumus sonra müdür olmuş aman Allahım biz çok yeteneksiziz söyle bir başarı öykümüz olmadı
-
2018 de 80 üstü puan alıp bekleyenler şuan ne yapıyorsunuz, yani askerliktir, başka bi iş güçtür. ben de umut bitti çünkü, düz memur bile olamadık
-
@abdulbakitr nisan mayısa kadar ilan gelmezse askere gidicem. Tecilimde 30 haziranda bitiyor zaten
-
Ben yüksek lisans yapıyorum Bi tek oyalayan o oldu ama ordan bişey çıkacağını hiç sanmiyorum
-
@abdulbakitr duvarlarla konuşyrz resmen psikoloji alak bulak.Özelde de her yere başvuryrz ordan da sonuç yok.Sabır sabır da nereye kadar bilmiyorm.İnceldiği yerden kopsun kaybedecek bir şey kalmadı zaten.Olan 2018 lilere oldu.
-
Şaşıp kalıyorum ülke ne hallere geldi. İlkogretim mezunlarının memur olduğu öğretmen olduğu ülkede lisans yüksek lisans mezunları binlerce kişi işsiz. Atanamıyor. Çünkü alım yok. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@balans-etkisi hocam bu 4T GUY denemesinden mi yoksa tek tek alan denemelrinden mi bahsediyorsunuz
-
@EMRHGVN yok hocam guy denemeleri vardı 10lu kitap halinde güzeldi tavsiye ederim
-
@EMRHGVN 12liymiş hocam şimdi baktım yüksel bilgilinin 4t yani fakat yılı 2017 değişiklikler oldu onlara dikkat edin yada güncel hali varsa onu alın derim
-
@balans-etkisi tmmdir hocam o kitab bende de var teşekkürler
-
@EMRHGVN kolay gelsin iyi çalışmalar
-
Dün bütçe sunumunun soru cevap bölümünde Sn bakana sordurabilseydik belki ne zaman ilana çıkacağını cevaplardı.
-
açıköğretim okuyan var mı arkadaslar
-
@abdulbakitr oldukça kötü günler boş geçiyor , psikolojimiz süreç içerisinde bozuldu bu gidişle atansak da süreç içerisinde yaşadığımız sıkıntı ve stres bizi uzun zaman kovalayacak . Umarım 2020 tüm herşeyi bize unutturur.
-
hukuk soru bankası önerirmisiniz arkadaslar
-
@gozde41 çıkmış soru mu özgün mu?