2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan eli kulağında demişti eğer gerçekten öyleseyse şuan bu grupta duyumcular mutlaka bişeyler yazardı şurda şu çalışma yürütülüyor şeklinde çünkü geçen alımda öyle olmuştu ama şuan hiç ses yok ne düşünmeliyiz acaba
-
Kurum şimdi neyi bekliyor bilen var mı? Hani iş kuruma geldiğinde bir günde açıklanırdı? Kafamda o kadar çok soru var ki.
-
@swezy çok gizli yürütülüyor olabilir. Toplantı odasında ki konuşmalar yazışarak yapılıyormuş felan. Herhangi bir ses kaydından korunmak adına, tabii sonradan bunlar yakılıyor
-
Ydsli 90 uzeri kapayan ilanlardan gına geldi bizi kurtarsa kurtarsa guy kurtarir diyoruz o da gelmiyor valla sabir tasi olsak çatlamıştık
-
Dostlar diger bakanliklar gayet iyi alima cikiyor.Hatta hmuyda gelecek ama yds 70 olarak.Keza ticarette aynı sekilde
-
Bu cuma bakan bir yere gidiyor mu?
Geçen hafta be ilk buradan öğrenmiştim kayseriye gittiğini. Bu hafta da bir ile gidiyorsa biri çıkıp gene sorabilir. En iyi duyum budur şuanda. -
Hic ummadigimiz bir anda ilan gelicek gibi
-
@whshw Aralık sonu gelir mi yoksa bu iş yılbaşı sonrasına mi kaldı arkadaşlar
-
Ummadigimiz bir an olsa gelecek de yollarini gözlüyoruz ayy yaşım gecmese hic kafaya takmiycamda
-
@Su28A allah bilir eli kulaginda bir haftami bir ay mi 3 ay mi
-
@whshw ben düşerken yükseklerdennnnn uçurumlaraaaaa,
İlan tuttu ellerimden ummadığım andaaa ️ -
@mbguy simdi senle hayat rüya maaslar gercekk sanki ben hic yasamadim guyu taniyanaa deeeeekkk kafalar yandi eyyyy guy
-
Canım.cok sıkkındi ama güldürdunuz arkadaşlar Allah razı olsun sizden arada böyle şeylere de ihtiyaç var robot değiliz ya
-
Forumda Gelir Uzman Yardımcısı ve Gelir Uzmanı arkadaş varsa içeriye sesimizi duyurmak için yardımcı olabilir mi ? Özellikle eğitimde olanlar varsa . Siz de geçtiniz bu yollardan anlarsınız halimizden.
Gerçekten mağdur olduk, özellikle yaş sınırındaki arkadaşlar mağdur oldular. -
@mhd hocam gelir uzmanı olsan ne kurumda ?seni dinleyen mi var .şu yoklukta guy merkez uzmanlığı gibi ancak mesleğe girince daha objektif olunur .mağduriyet bu kurumun diğer adı olmalı buna alışın şimdiden
-
Arkadaşlar dün doktora gitmiştim. Doktorun yardımcısıyla muhabbet ederken sınav ne zaman diye sordu. Bende , işte o belli değil dedim. Doktorda, şubatta şubatta dedi. Bende gülümsedim espiri yaptı diye. Sonra,evet evet şubat olmazsa en geç martta dedi. Bir isim söyledi o da hazırlanıyor ya ondan biliyorum dedi. Bir duyumcumuz doktorumuz kalmıştı o da oldu :))
-
@Aslıhannn Doktor bile biliyor biz bilmiyoruz.
Hocam,doktor sen biran önce iyileş diye söylemiştir. -
Arkadaşlar malesef şöyle bir durum var vergi daireleri inim inim inliyor iş çok adam yok diye her daire eksik kişi sayısı bildiriyor fakat neye göre alım yapmıyorlar anlayamıyorum bende hatta benim yakın tanıdığım yeni guy oldu onun çalıştığı dairede o kadar az kişi varmış ve sürekli müdürler şikayet ediyor artık adam yollasınlar diye
-
@mhd hocam hasta olan ben değildim doktor hazırlanan kişinin ismini de söyledi ama o da bizim gibi forumlardan duymuş biridir muhtemelen. Serhat Karaman diyordu subat olmazsa en gec mart diye sanırım bundan bahsediyor
-
@Aslıhannn Hocam o hala duyum veriyor mu ya? Ona mayıs haziran temmuz ağustos eylül noldu diye sorsak ya bi? Sonunda TY nin yoluna gelmiş :))