2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@monopolcü Yanlışınız var hocam. 2013'e kadar olan sınavlarda kastedilen yabancı dil iki anlama geliyordu. Ya KPDS puanı ya da KPSS içerisinde yer alan yabancı dil oturumu. KPDS puanınız varsa dil oturumuna girmeyebiliyordunuz. KPSS dil oturumunda 42 doğru 70 puana tekabül ediyordu ve P49'da 7 puana karşılık geliyordu.
Puan hesaplanmaması olayı ve sınava katılma zorunluluğu YDS ile hayatımıza girdi. Çünkü YDS gelince KPSS'deki dil oturumu kaldırıldı.
İlk defa P35 ile yapılan GUY alımı da 2013'teydi. Yani P49 lu alımlarda KPDS ya da KPSS Dil zorunlu tutulmasa dahi puan hesaplanmasında etkiliydi ve kurum bunu önemsediği için p49 istiyordu. -
Arkadaşlar amacınız merkez uzmanlıksa evet YDS yi tartışın çünkü neredeyse hepsine gelecek ama amacınız taşra uzmanlık olan GUY ise lütfen bu başlıkta YDS tartışmayın.
-
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Yok guyda veya başka taşra kadrosunda yds falan! Vergi dairesine ceketinin iç cebindeki ruhsatı çıkarıp "yeğenim şu arabanın borcuna bakıver bi muayeneye sokacam" diyen emmilerle muhatap olacaksınız
-
Ilan gelmedikce guy dallanip budaklanıyor bir de yds si çıktı
-
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz. Bakanımız her gün forumu girerek yorumları inceliyormuş yds'yi dallandırıp budaklandırmayın mantıklı falan gelir mazallah başımıza iş alırız.
-
@kamusaldenetci ben p35 ve YDS yıllarını biliyorum Allahtan daha eskisi için bilgim yok teşekkürler bilgilendirme için
-
@urfaspor63 inceleniyorsa duyurumdur yas gecmeden 2019 sonunda gelsin ilan lütfeeeeen
-
@bucalı yok hocam biz merkez uzmanlara gelmesinede karşiyiz.Yds kurumdan sonra veriliyor bir şekilde ama şimdi işsiz adam ingilizce kelime calişamaz.Genelimiz böyle kaymakamlikta ingilizce var mi?Sayıstayda var mı?Bu konu iibflilerin belini büken ayrı bir konu
-
Nitelik yds ile olmaz.Haksızlıkları adaletsizlikleri gidermekle olur.Guy olmuş hala sınavlara giriyor.Cunku ayni bilgilere sahip hatta netleri ondan daha kotu olan maliyenin strateji baskanliginda calişacak sen vergi daitesinde calisyisun.En buyuk sorunumuz bu.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Nitelik yds ile olmaz.Haksızlıkları adaletsizlikleri gidermekle olur.Guy olmuş hala sınavlara giriyor.Cunku ayni bilgilere sahip hatta netleri ondan daha kotu olan maliyenin strateji baskanliginda calişacak sen vergi daitesinde calisyisun.En buyuk sorunumuz bu.
Strateji butce baskanligi iktisatta 70 puanları gördu.
-
Millet guy olmuş becayiş yapiyor bizde burda ilan bekliyoruz.Yok yok bu iş artiķ ayri boyutlara geldi.Resmen fakirlere ölüm şeklinde saldiriyorlar
-
@zenginmemur her şey o bakan yüzünden oluyor ama neyse ..
-
imece çıkmış sorular 2019 pdf'si var mı?
-
Yine sessizlik çöktü gruba ya
-
İşsizlik yine artiş içinde.
-
Arkadaşlar öncelikle şu YDS muhabbetlerini tamamen forum dışı bırakın, iyice bulandı burası. Çalışmaya ve etkinliğe odaklanalım. Bu gidişat yeni bir sayfa açmayı gerektirir ve konumuz tamamen GUY olsun. Yok YDS bilmem ne. Artık geride kalan zamanı bir görelim ve ona göre adım atalım. iyi çalışmalar
-
-
@cancihan girersin hocam ben askerdeyken halk bank sinavina hic izin verilmeyen donemde izin aldim devletin yaptigi butun sinavlara izin vermek zorundalar ki veriyolar. Kapi gibi kanun var o konuda. askerdeyken basvurursun kazanirsan sinavina gelirsin mulakat olur gelirsin ama orda calisma firsati bulamama durumu var sadece
-
Çalışmalarımıza odaklanalım arkadaşlar yok YDS yok bilmem ne ilan gelecek elbette olumsuz konuşanlara kulak asmayın
-
Twitter etkinliği yapmalıyız mümkün olduğunca bu aralar durdu etkinlikler özellikle eli kulağındaysa tam sırası bastırmamız lazım