2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
SGK açıklanırsa iller 1 puan düşük kapatabilir. Sonuçta arkadaşların puanı min 85.2
Bu arkadaşların atamasını sağlamak şu durumda ne akıllıca adımdır. Ayrica çoğu olası guy kurum sınavında da başarılı olur. Her şekilde atanmaları bizim lehimize.
SGK açıklanırsa en fazla 1 2 il 80i geçer diye tahmin ediyorum. -
@izzo hocam bakan beyin söylediği cümlede bir netlik yok ki insanlar inansın 18 Haziran 2017 tarihinden beri her gün ilan gelecek diye bekliyoruz burda eli kulağında lafıyla avunalım mı ne bekliyorsunuz
-
Bence bu başlıkta şu puana gelir mi kaç kişi alınır Kaç puana düşer gibi yorumlar Yazmak için Çok erken lütfen doğmayan bebeğe don biçmeyiniz bir yayınlansın ilan görelim gelecekse de geldiyse de kaç kişi olacağı
-
İlan gelirse 2018 ve 2019 puanlılar girecek ve 2018 alım olmadı bence 1500 gelse de iyi bir rakam değil çünkü 2018 de alım olmadı ve 2020 KPSS ile alım olacağının garantisi yok.inşallah 2000 kişilik bir ilan gelir.yoksa yine puanlar yüksek kapatır.ve şu 90 üstü puanlılar bir yerleştikten sonra gelirse daha iyi olur gerçi toplasan onlar da 150 kişi falan yaklaşık
-
@miraculumd42 eli kulağında hiç muğlak değil buarada... Değilse söylenmez yani. Çünkü daha önceki bizzat sorulan sorularda çalışmalar sürüyor tarzında cevap vermişti. He yine sarkar eder bilemem de eli kulağında çok açık. Bugün yarın gelire çıkıyor.
-
@miraculumd42 napalim gelene kadar ağlayıp birbirimizd düşüp niye gelmiyor yaaa diye beynimizi mi yakalim? Bugüne kadar bunu yaptınız ilan geldi mi? İnsanlar bunu konuşarak mutlu oluyorsa olurlar.
-
Eli kulağında deyiminin hikâyesi:Gerçekleşmesi pek yakın olan işler hakkında “(Henüz olmadı ama) eli kulağında!” deriz. Bu deyimin kaynağı Asr-ı Saadet’e, Bilal-i Habeşî’ye kadar uzanır. İslâmiyet yayılmaya başlayıp da Müslümanların sayısı artınca, namaz için onları bir araya toplamak üzere ezan okunmasını kararlaştırılmış ve sesi güzel olduğu için de Habeşistanlı eski köle Hz. Bilâl, bu vazifeye seçilmişti. Ne var ki Medine’deki müşrikler ve diğer dinlere mensup olanlardan bazı tahammülsüz insanlar, ezan okunurken sesi duyulmasın diye gürültü yapmaya, çocukları toplayıp Bilâl-i Habeşî ile alay ettirmeye başlamışlardı. Bunun üzerine Hz. Bilâl, ellerini kulaklarına tıkayarak ezan okumaya başladı. Bilâhare müezzinler, ellerini kulaklarına tıkamayı bir tür Bilâl-i Habeşî sünneti gibi gördüler ve ezanı öyle okudular.Eskiden birisi yanındakine,-Ezan okundu mu, dediğinde, eğer vakit çok yakın ise,-Okunmadı ama (müezzinin) eli kulağında; dermiş.
-
@miraculumd42 tamam sen bekleme arkadasım. Bizim de umudumuza mani olma
-
Tek guy ilanı gelirse ne olur binlerce iibflinin hali
-
@zenginmemur her seferinde daha fazla olumsuz konuşacak bir şey bulamaz diyoruz , fakat her seferinde buluyorsunuz
ama formda namınız bu şekilde duyuldu inşallah atanırsak bunların hepsi güzel hatıra olarak kalacak -
@zenginmemur iibliler atanacak bundan güzel bişey var mı hele bi 2000 kişi olursa. Bir de ne olacak diyorsunuz
-
@ücüncütekil benim bir sey bulduğum yok dost acı söylermiş
-
@izzo 2000 kisi atanacak hemde mülakatla gülsem mi ağlasam mı geri kalan 8000 ne yapacak?Bak bu 8000nin icinde 90 puanlilarda olacak
-
@zenginmemur kanka burada yeniler seni tanımıyor heralde ama yine bir linç yaklaşıyor sana doğru aman dikkat et
-
@beveridge-eğrisi Selam, ben bardağın boş tarafı
-
@2577 bir sey yazmadigina gore haziran 2020 bekleyecegiz yapacak bir sey yok
-
Bunu anlatmak sana @hussle oldu
Şaka bir yana bu yazıda durumumuzu okuyorum bakan beyin ağzından çıkan bir kelamın bizdeki karşılığını görüyorum inşallah bu güzel kalpli çalışkan gençler daha fazla beklemezler... -
@paretowilfredο hocam siz niçin bakanbeyin son söylemlerinden sonra bir yorum yapmıyorsunuz sizin öngörüleriniz bizim için çok önemli lütfen şu son yaşananlardan sonra bir değerlendirme yapın.
-
@frank yanlıs etiket.
-
@zenginmemur bu son 6 yıldır böyle hocam zaten bize farklı bişy soyleyin