2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
silinmiştir
-
@paretowilfredo üstad sizden "eli kulağında" yorumu bekliyoruz en güvenilir isim olarak
-
@ShaCo doğrusunu cevap olarak etiketleyseydin bi zahmet
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar bu forumun amacını aşmayalım lütfen burası tartışma sözlü sataşma yeri değil burada Bi bekleyiş var lütfen başka amaçları olan varsa terketsin biz burda kavga gürültü çekmek zorunda değiliz
-
la havleee! İnsanlar bir pareto yazmayı beceremiyormuş ama bal kabakları konuşuyormuş meğerse. Hayat tuhaf, kuşlar uçuyor falan...
-
@frank arkadasım sadece durumu belirttim. Az biraz gayret edip kontrol etseydin o zaman bu tarz tavırlarda bulunacagına.
-
Sayfayı açan arkadaş kimden istemiş müsade, bakın bakın da ilanın neden gelmediğini anlayın. Pareto yanlış etiketlenmiş. O değil de, 2 haftaya sayfa kapanıyor ben daha guy sayfası felan açmam. Açarsam da, elime vurun. Yasaklayın beni
-
@strtmn Etiketler yanlış olsa bile büyük BİRADER sizi izliyor @paretowilfredo
-
@Baelish
hayat bu dostum,
kiminin eli kulağında
kiminin...
Geçen tek zara kaybediyorum oyunu, o da 1-2 ! İnanır mısın başardım bunu -
En son burda müjdeli haberler alıyorduk güzel konular konuşuyorduk noldu şimdi sayfa kapanıyor, duyum yok, tartışma var,
-
Merhaba arkadaşlar, 6 aylığına askere gidiyorum, daha önce ki gelir uzman yardımcılığı ilanlarında 'askerlikle ilişiği olmamak' diye bir ibare mevcut, bu şarta rağmen gelebilecek bir gelir uzman yardımcılığı ilanına askerdeyken başvurabilir miyim? Farz edelim başvurdum ve kazandım sonrasın da sorun olur mu? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
-
Guy’a yds şartı tartışılıyor Twitter’da hani şu çaycıların güvenlikçilerin olacağı guy mu vallahi ihtilal çıkar
-
@monopolcü baraj 20 düşer. I dont speak english yani.
-
@monopolcü yüreğime inecek 🥺
-
@monopolcü çok zor bir ihtimal yds 50 ile alan tmsf girdim 77 kadar düştü 150-200 kişide 1000-1500 kişilik güya düşünsene yds 70 heralde bir 200 kişi anca dolar
-
Konu hakkında bir malumatım yok ama 2013 yılına kadar Gelir Uzman Yardımcılığı alımları P49'la yapılıyordu. P49 KPDS (YDS) içeren bi puan türüydü. Yoksa?...
-
@kamusaldenetci evet malumatınız eksik o yıllarda YDS puanının olması zorunluydu YDS’ye girmezsen puanlarının hıcbırı hesaplanmıyordu ve binlerce kişi 0 Bilgi bol sallamayla parasını da heba edip YDS’ye giriyordu ama buyuklerımız bunun saçmalık olduğunu farkedıp bu yanlıştan döndüler
-
@keynes5 arkadaşlar dolup dolmamasını geçtim eğer böyle bir şart koymayı kafalarına koyarlarsa dolar dolmaz orasını düşünmezler lakin bir nevi düz memurluk olan guyun YDS ile ne işi olur mantık bile yürütmeyelim
-
ydsden de bi 300 lira alsak offf diye düşünüyordur ösym