2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Willsmithh hocam keşke öyle olsa tabi yine de çok bekletmese.. dediğiniz gibi olursa puanlar düşer çünkü
-
@Hukuksever işte bütün mesele bu
-
Bu gece de pas
-
Şu ülkede resmi gazete nöbeti tutan bir İİBF li vardır. Bırak nöbeti resmi gazetenin ne olduğunu bilmeyen milyonlar var:) Devlet kiymetimizi bilmeli ve bize jestini yapmalı artık.
-
Vanda olan arkadaşlar varsa bakan Van'a gelmis sanırım. Cuma namazında orada olacak muhtemel. Var mı Vanda olan.
-
Mayıs'dan önce ilan gelmez kim çıkardı bu ilan olayını yine üzüleceksiniz artık anlayın İLKBAHAR !!!
-
@izzo berat albayrakla beraber gelir idaresi başkanı da vanda olacakmış
-
@Dguy_Guy ya tamam da mayısta ilan gelmeli mayısta sınav olmalı. Mayis ilan temmuz sınav sınav yazın oluyor sizin değiniz biraz garip.
En kötü şubat mart gibi ilan gelmeli
Nisan mayısta sınav olmali
Yaza kadar mı bekleyecez -
@Dguy_Guy bir de yani daha 10 dakka önce katilmissin. Sırf bu olumsuz haberi yazmak için katıldın herhalde
-
@Dguy_Guy Mayıs ta ilan gelse sınav yaza kalır ne alaka . İlkbaharda sınav olması için ilanın Ocak - Şubat'ta gelmesi gerekir .
-
@izzo aynen dediğin gibi olur Mayıs'ta ilan ne demek ya . O kadar bekletilir mi
-
@Su28A ınanmayin hocam yeni üye kurumici olabilir. Sırf moral bozmak için inanmayin
-
@Dguy_Guy kurumici bekleyen kan emici çaycı olabilir.
-
Bosyere moral bozmakta bir vebal bir hakka girmektir ben hatırlatiyim ona gore yazin
-
Kurumiçi değilim 18 aydır ilan bekliyorum ve emin olun sizden çok buraya üye olmayanlar yıprandı çünkü her ay umut tacirliği yapıyorlar eylül bitti kasım dediniz kasım bitti şimdide bu ay gelecek diyorsunuz ortada ne resmi bir duyum var nede sn. bakanın bir açıklaması kitap satanların ekmeğine yağ sürmeye devam edin ama şunu iyi bilin o ilan bu haftada gelmeyecek.
-
@Dguy_Guy tamam sen de mayıs ilan demissin ya Bu nedir arkadaş. Biz en kötü sınavın mayısta olacağını düşünüyoruz. Sen kalmışsın mayıs ilan sınav temmuz civarı. Yok 2018liler yararlanamayacak de de tam olsun
-
@Dguy_Guy 1) eğer hissiyatın bu yöndeyse hislerini kendine sakla 2) eğer ilanın mayısta geleceğine dair sağlam bir duyumun varsa söyleki hepimiz bilelim 3) buradaki çok sağlam itibar ettiğimiz kişiler dahi ilan mayısta gelicek olsa bile senin üslubunu kullanmıyor o yüzden fazla ciddiye alınacağını bu mecrada sanmıyorum 4) burada yaşa takılan bir sürü kişi var sen onların ne hissettiğini anlayamıyorsun sanırım ki böylesine moral bozucu konuşabiliyorsun ki bu da bir nevi hakka girmektir yaşa takılmadığım halde bu arkadaşlarla empati yapabiliyoruz ama bu da sende yok bizler belki mayısa kadar bekleyebiliriz bu sorun olmaz ama o insanların ztn bozuk olan morallerini iyice bozmaya hiç de gerek yok
-
Bu ty nin bana çok morali oldu o yüzden cansınız. Merkezde olan ve il göçü bile yıl bitmeden geleceğini söyleyen dostumun kpss den beri sınavın mayıs gibi olacağını, mayıstan sonrasına kalmayacağını sürekli dillendiriyor. Pareto hocamızda galiba aynı tarzda yorumlar yaptı. Ama bence son 1 haftayı özellikle yaş kriterine takılanlar için çabalamak lazım. Eli kulağında ifadesi çok net ama sonuç yok.
-
@kpssasgkdenet hocam sınav mayısta olur en kötü ben de öyle düşünüyorum ve ilan şubat gibi gelir bence. Lâkin yasa takilanlar için son ana kadar savaşmak gerek tabi.
-
@izzo kesinlikle dostum. Bu yılda biter ilan gelmezse artık oturup 2020 guy ve 2020 kpss ye yoğunlaşmak lazım.