28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sinavparambitti bende öyle yapmıştım emin olamadım.
-
@sinavparambitti ama salladim
-
@sinavparambitti bende onu yaptım salladım
-
genel yetenekte harfleri karışık verilmiş oluşan kelime nedir diye bir soru vardı karabiber bitki olacaktı değil mi
-
Bakın kimseyi uzmek istemem ama bu kadar kalitesiz sacma sapan soruların sorulma sebebini buraya detaylica yazmak istemiyorum ama bu alimdan cok ümidimiz olmasin arkadaslar.Ne zaman sacma sapan sorularin oldugu sinava girsem mülakatta elenirim ama cagirdiklari adam sayisi cok az olur benide laf olsun diye çağırır. Kisaca vakifbank bi sene sadece bos gecmemek icin alima cikti.Mufettisler bile yoktu unide.Cok beklentiniz olsmasin herkese iyi aksamlar.Aselasaniztan nedir lan resmen dalga geçilmiştir sinavda
-
evden çıkan kişi güneye kuzeye falan gidiyordu en kısa yoldan kaç km ile gidilir gibi bir soru vardı 90 yapmıştım galiba
-
borçlar hukukunda hangisi borcu sona erdiren hallerdendir sorusu hatalı değil miydi ?
-
@müstatil ifa değil mi onun, cevabı
-
@marsiyal ben de ifa yaptım ancak yenileme ile takas da borcu sona erdirir.
-
Hata yoktu cevap da ikale idi
-
@modigliani-0 sona erdiren hali soruyordu.
-
@müstatil borcu değil de borç ilişkisini sona erdiren olarak soruyordu benim de kafamı o karıştırdı
-
@f-hayek, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Muhasebede şüpheli alacak sorusu yanlıştı sanırım cevap şıklarda yoktu?
Evet karşılık hesabı Borçlu kısımda 1 sıkta vardı. Alacaklı hesap konusu kalmayan karşılık değildi. Net zarar olanı yaptım mantıklısı o geldi
-
Yaptıkları cevapları hatırlayan varsa paylaşabilir mi
-
Türkiye'de Bütçe açığı % de kaçtır diye bir soru vardı, kaç yaptınız arkadaşlar
-
Rezerv Opsiyonu Mekanizmasını. (ROM)
-
@atanacakgiller yüzde 2 yaptım
-
@melis_12 Denetci hocam dogru
-
Hukukta cok a şıkkını işaretledim size de oyle oldu mu?
-
@emilsax evet bnde de öyle oldu