28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hak-111111 maliyet esası ve özün önceliği
-
İktisatta tahvil piyasasında faizin denge noktasından düşük olduğu durumda gibi bir soru vardı. Soruyu ve şıkları tam olarak hatırlayan var mı aramızda?
-
@müzdarip93 hocam ilki maliyet esası dimi ikinci Öz'ün önceliği olduğuna emin misiniz sizinde galiba 2.kitapcikti
-
@blacklist hocam ben buna bireyler tahvil satar,faizler yükselir demiştim ama emin değilim
-
@hak-111111 bireyler tahvil alır faiz yükselir gibi bir şık varsa ben onu yapmışımdır. çünkü tahvil satılırsa faiz daha da düşer çünkü piyasadaki para miktarı artar.
-
@hak-111111 hocam hangisi önceydi onu tam bilmiyorum ama soru da zaten ipucu vardı maliyet ve özünden bahsediyordu
-
@sinavparambitti hocam bu provided kelime sorusu muydu yoksa close testeki mi soru ben de provided yaptım sanki ama tam hatırlayamıyorum
-
@blacklist, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
İktisatta tahvil piyasasında faizin denge noktasından düşük olduğu durumda gibi bir soru vardı. Soruyu ve şıkları tam olarak hatırlayan var mı aramızda?
Tahvil talebi azalır, tahvil fiyatı düşer, faiz artar.
-
@muhalba hocam yani tahvil almazlar satarlar dimi
-
Merkez Bankası para arzını arttirsa halk ne yapar sorusunu yapan var mı
-
@hak-111111 Tahvil ve mevduat hesaplarından çıkış olur gibi bir şık vardı onu yaptım
-
@marsiyal tahvili azaltır para miktarını arttırır diye bir şık var mıydı hocam hatırlıyor musun
-
@longtermjobless Var evet liyakat mulakat kitabinda yaziyordu bddk mulakati icin bos bosuna calismistim ama burda ise yaradi bu bilgiler
-
@apachi hangimiz için dedin hocam
-
@müzdarip93 Hocam hatırladığım kadarıyla alacak devir hızını soruyordu o soruda, sadece stoklarla ilgili olan soruda 360 a bölmemiz isteniyordu.
-
@sinavparambitti diğeri için bir şey diyemem pek ayrıntılı bir bilgim yok onun hakkında ama ben Fluently olabileceğini düşünmüyorum. Fluently daha çok konuşma ya da okuma için kullanılıyor.O çok akıcı /pürüzsüz / şakır şakır konuşuyor ya da okuyor gibi ki genelde "speak veya read" ile beraber kullanılıyor.Zaten çoğu sözlükte örnek cümlelerine baktığın zamanda örnekler bu yönde
She speaks six languages fluently.
Students are expected to read fluently in Arabic
Three-quarters of children were reading fluently by the end of second grade.
I'd like to speak English fluently.örnekleri Cambrigde sözlüğünden aldım kafamdan sallamadım.İngilizce konusunda Boğaziçi'nin böyle basit bir hata yapacağını düşünmüyorum.Doğru yanıt comprehensively olmalı
-
@hak-111111 hatırlamıyorum hocam. Sen aselsanistan demiristan gsyih lerini soruyordu onun cevabını biliyor musun? Ben 30 a 120 yapmıştım ama emin olmadan.
-
@marsiyal hocam herkes farklı söylüyor bunu yapanda var 110 ve 120 yapanda var bilmiyorum
Peki hocam hukukta bddknin iznine tabi olmayan 1/10 pay senedi devri miydi?
Ayrıca birde ne olursa olsun bir bankayı denetleme imkanı olan gibi bir soru vardi öncüllü hatta BDDK,tic bakanlığı,SPK,rekabet kurumu vardı oncullerde bilgin var mı bunlarla ilgili -
@hak-111111 hocam bankacılık hukuku hiç bilmiyorum hepsini attım o soruların
-
@marsiyal muhasebe mi secmistin hocam