28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos 2009-2015 arası diyordu
-
Arkadaslar ingilizcedeki iki kelime sorusuda sıkıntılıydı The goverment ........ its policy to faciliate healthy services for lower income.Seceneklerde enacted ve provided arasinda kalip provided isaretledim.Sebebi ise enacted yani yasallasmis anlami kanunlar icin gecerli olmasıdır. Fakat provided kelimeside 4/4 oturmuyor. Kısaca soru hatali.(Odtu yuksek lisanstaydım yabanci dildeki hocalara sordum).ikincisi the bank ..... asset risk tarzi soruda ,fluently ve comprehensively kelimeleri dogru cevabi sağlıyordu. Risklerini pürüssüz (akici bir bicimde) bir sekilde degerlendirmeli ayni zamanda fluently düzgün bir bicimde anlamida mevcuttur.comprehensively ise kapsamli genis anlami mevcut . Bu nedenle bu iki soruda iki cevap ya kabul edilmeli yada sorular iptal olmali.Lutfen herkes duyarlik olarak vakıf insan kaynaklarına be bogaziciye mail atsin.Belki 1 2 soruyla baraja takılmayın arkadaşlar.
-
@sinavparambitti bu iletiyi face gruplarinda da paylaşırsanız sevinirm. Belki bir soru hayatınızı kurtaracak ,bu sorulara dogru cevap olarak neyi kabul edecekleri meçhul.
-
@jan-vesely ha tamam hocam aynen o dönemde bakan mehmet şimşek değil mi
-
@fatos cevap mehmet şimşek
-
Doların lakabi nedir? Bilen var mi arkadaşlar?
-
@i̇rving-fisher oda greenback diye yazılıyo sanırım green diye başlayan şık
-
@muhalba yanlıs faiz artarsa egri ustunde nokta kayar cevap fiyatla alakaliydi.
-
@hak-111111 hocam orada faiz denge faiz duzeyinin altinda oldugu icin para talep fazlasi vardi onu da saglayan 'halkın elinde tutmak istedigi para merkez bankası arzından daha fazladır' yazan şıktı.
-
@fatos bnde oyle yaptim bulamadım internette cevabini
-
@i̇rving-fisher hocam ben bi kitapta okumuştum ordan kalmış aklımda görünce şaşırdım bende zaten
-
Genel itibariyle 3 alan dersindende 28 hatta muhasebede 30 ustu bekliyorum bu performansla cagirmazlarsa gecmis olsun
-
Genel yetenekten başta çok zaman kaybettim ben sonra arka sayfadakilerin kolay olduğunu görünce elim ayağıma dolandı zaman yetmedi. Zorları öne koyup milleti elediler. Uzmanlıkta gitti gibi..
-
@emilsax yastık altinda saklar sorusu mu bahsettiginiz ,faiz orani denge altinda olmasi durumunda insanlar tahvil satın almayacak ve para talepleri artacaktir.Bu nedenle yastik altında birikim mi ne diye bir şık vardi onu yaptim
-
@sinavparambitti bu sorularin hatali olduğunu bildirin.
-
@sinavparambitti Hocam o sorularda hata yok. Enacted ve compheresively doğru cevaplardı. Ayrıca sustain support ve impression feeling olacaktı.
-
@michaelcorleone influence degilmiydi o
-
Arkadaşlar benim İngilizce iyi geçti, genel yetenek süre yetmedi, muhasebe de 20 üstü gelir fakat hukuk ve iktisat kötüydü. Sizce şansım var mı?
-
İstisna diye bir katılım bankacılığı yöntemi var cevap yüzde yüz müstesna
-
@michaelcorleone, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar benim İngilizce iyi geçti, genel yetenek süre yetmedi, muhasebe de 20 üstü gelir fakat hukuk ve iktisat kötüydü. Sizce şansım var mı?
Hocam bunu şuan kimse bilemez. Var desekte inanacak misin