28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@frida_olmak sözleşmenizde tazminat hükmü vardır. Ödersiniz muhtemelen. İhbar süresine de dikkat etmeniz lazım, ihbar tazminatını ödemezsiniz belki de eğitim masrafı vs varsa alırlar
-
@walras12 Anladım teşekkür ederim hocam.
-
@meco ben de oyle buldum da hocam soruda alacak devir hızı değilde sanki alacak tahsil süresi diyordu onun da 360 a bölünmesi gerekiyordu şıklar öyle olmayınca ben de devir hızını bulup işaretlemiştim
-
Arkadaşlar samsuna atanma durumumuz olabilirmi ben samsunda yasiyorum bunun icin ne yapabilirim, il tercihi yatırılıyormu?
-
@tlhince samsunda ihtiyaç varsa onlar zaten sizi ararlar
-
İktisatta T cetvelinde rezerv oranı 15/400 mü 25/400 olacak bilgisi olan var mi?
-
@hak-111111 15/400 yaptım toplama çıkarma yaparak
-
@rorschach159 bende aynı şekilde
-
Tahminen ne zaman açıklanır sonuçlar acaba .. uzmanlık veya diğer alanlara alım için nezaman dönüş yapılıyor tecrübeli arkadaşlarım veya fikri olan cevaplarsa sevinirim
-
@marsiyal teşekkür ederim, sağolun peki atamalar samsundan mi yoksa ankara genel müdürlükten mi oluyor bilginiz varmı?
-
Maliye bakanımızın adı sorulmuştu cevabı nedir bilen var mi?
-
@i̇rving-fisher mehmet simsek
-
İktisatta para arzı para talebi grafiğinde para talebinin sola kaymasının nedenini biliyor musun?
-
@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
İktisatta para arzı para talebi grafiğinde para talebinin sola kaymasının nedenini biliyor musun?
Faizin artması yaptım.
-
@fatos berat albayrak cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk maliye ve hazine bakanı değil mi ben mi yanlış biliyorum
-
@muhalba peki hocam r1 ve md2 baglantisi vardı bir sonra ki soru onu ne yaptınız hocam hatırlıyor musunuz.
-
@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba peki hocam r1 ve md2 baglantisi vardı bir sonra ki soru onu ne yaptınız hocam hatırlıyor musunuz.
Hatırlayamadım soruyu tam olarak
-
@cgty hocam 2005 dönemi sonrası demiyormuydu soru
-
@muhalba hocam İslam bankasi sorusunda istisna isaretlediniz mı cevap bumuymus bir bilginiz var mı
-
@hak-111111 Ben öle bi şık işaretledim ama doğru mu bilmiyorum.