28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@pistov35 her ders için değil hocam ilanda alan derslerinin ortalamasının yüzde 50 si diyor
-
@icav maalesef hocam tam bir saçmalık sistem
-
@zelihacag evet yazmıyordu ilanda
-
arkadaşlar 2018 yılında stok devir hızını felan sorduğu sorulardada bi saçmalık yokmuydu. 2017 yılında stok 20ymiş 2018 de stok 30 olmus ve 2018 yılında satışlartın net maliyeti 150 idi stok devir hızını gün için sorduğu için 20 +30 diyip 2 ye böldüm 25 dedim 150 /25 =6 360/6 =60 dedim üstündeki sorudada alacak devir hızını soruyor ama hiç bir şekilde çıkmıyordu onada 5 dedim. Birde aselsanın 200 başka şehirde ürettiğini 250 ye satması cari açığı etkilemez dedim acaba yanlışmı.ithalat ihracat durumunu soruyodu galiba hatırlayan varsa bilgilendirirse sevinirim.
-
@müzdarip93 hocam geçen sene spesifik olarak yazmışlardı bu sene yoktu ondan sordum teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırdığınız için :))
-
@müzdarip93 hocam öğle arasındayken sınıfta duran üyeler kendi aralarında konuşuyordu 17 müfettiş alacaklarmış dediler sınava başvuran kişi sayısıda 10000 in üzerindeymiş
-
@sinavparambitti hocam bende senin gibi yaptım peki Basel 2 2012 de yürürlüğe girdi onun ile bir bilgin var mı
-
@sinavparambitti Hocama alacak devir hızı sorusunda Net Satışları değil Kredili Satışları kullanmanız gerekiyordu bu yüzden sıkıntı yaşamışsınız.
-
@meco 4 müydü o zaman cevap yanlısmı yaptım kredili satışlar 100 dü 2017 dede 2018 dede 2017 ticari alacak 20 2018 de 30 du o zaman 4 olcakta anlamadığım şu formül , net satışlar / kredili alacaklar + ticari alacaklar olcak formüle göre neden kredili satışları net satışların yerine koyuyoruz onu anlamadım
-
@sinavparambitti hocam evet cevap 4 olacaktı. Ticari alacak devir hızı formülü Kredili Satışlar/Ortalama Ticari Alacak. Net satışlar, Kredili Satışlar soruda verilmediği zaman kullanılıyor. Bir nevi joker gibi düşünebilirsiniz. Stok devir hızında kullandık Net Satışları çünkü Satılan Ticari Mallar Maliyeti verilmemişti soruda eğer verilseydi Net Satışları yine kullanamayacaktık.
-
@müzdarip93 sınav sonuçlarını mail atıyorlar hocam.
-
@jan-vesely maşallah ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda sınavda barajı geçen sayı da fazla olmayacaktır büyük ihtimalle malum dalga geçer gibi bir sınav yaptıkları için
-
@meco cevapneydi hocam alacak devir hızında
-
Arkadaslar sınava girenlerin listesini bulma şansim var mı listedeki ismimle ilgili bir sorun olduda
-
Arkadaşlar. Bir sorum olacak bilen biri cevaplayabilir mi rica etsem? Misal banka çağrı merkezine başladım şuan. Işte atıyorum 3-5 ay sonra uzmanlık için teklif geldi bu girdiğimiz sınavdan. Umudum yok ama diyelim ki geldi. Çağrı merkezini bıraktığımda herhangi bir tazminat ödeme gibi bir durum söz konusu mu. Başka bir iş için işten çıkıldığında ne oluyor yani?
-
@frida_olmak aynı banka mı ?
-
@walras12 Farklı
-
Yorumlara Bakacak Olursak Çok Değişik Bir Sınav Olmuş
-
@frank liste yayınlanmadı bu sene
-
@müzdarip93 4 sanırım hocam