28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@872 60.625 ile çağırılmadım bende aynı şekilde
-
Arkadaşlar bana da wp linki atabilir misiniz acaba özelden. Ben bu pazartesi gireceğim mülakata yani ilk gün çıkışta sizinle paylaşırım olup bitenleri.
-
Wp link alabilirmiyim özelden ?
-
Bana da özelden wp linkini atabilir misiniz
-
Arkadaşlar bana da wp linki atabilir misiniz özelden?
-
Bişey sorcam ya burdaki link isteyen herkes 61 puan ve üstü mü ?
-
@i̇slimkebabı puanlarını açıklamayan birçok arkadaş link istiyo bende çok merak ediyorum açıkçası
-
@bynkeynes hocam zaten değişik tipler numaralar var anlamadım hiç
-
@kitapsever bende WhatsApp için link alabilir miyim çarşamba mülakatım var
-
Herkes wp link istiyor da arkadaşlar umarım buradan da paylaşır saklamazsınız mülakatla ilgili tecrübelerinizi. Çağrılmayanlar olarak belki ileride yol gösterici olur bizlere teşekkür ederim şimdiden. Mülakatlarınızda başarılar
-
@north-remembers ben pazartesi giricem. Çıktığımda buraya yazarım hocam ne olup bittiğini merak etmeyin.
-
Yani buraya herkes puanlarını yazarken en fazla 15-20 kişi vardı şimdi wp linki isteyen 40 kişi var gerçekten insan şüpheyle bakıyor herkes ben kendimi kurtardım kafasında kaç puan aldığınızı yazında bari zahmet edip bizde hakkımız yendiyse hakkımızı arayalım
-
@bynkeynes bi işler var yine olan bize olcak
-
Wpp grubunda her şehirden çağrılan var arkadaşlar bilginiz olsun ama 50 lerde puanı olup çağrılan görmedim şuana kadar heralde 60 larda kapatmış
-
@i̇slimkebabı sadece biz çagırılmadık herhalde
-
@atiyee heralde saçmalık şurda 61 filan çağırıp diğer illerde 60 çağırıp 60 küsürü çağırmamak insan bunu kabullenemiyor açıkçası
-
@marsiyal valla 60 la kapatmış olsa bizimde çağırılmamız gerek şayet puan 60.6 garip bir durum
-
@marsiyal benim puanım 64 İkematgah Antalya..çağrılmadım
-
@i̇slimkebabı bence de var çok zoruma gidiyor illa birilerine söylemek gerekiyor demek ki
-
@marsiyal valla iş whatsApp grubuna gelince herkes ortaya çıktı birden, grupta kaç kişi var bari siz söyleyin