28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos inşallah öyle bi gelişme olur yazık olcak yoksa puana
-
@fatos anladım hocam tesekkürler
-
@fatos ne güzel yazdınız hocam çok mutlu ettiniz umarım gerçek olur bizler için. Çok teşekkürler
-
@fatos hocam inşallah güzel haberler verirsiniz.
-
@fatos cevap alabildiniz mi hocam arkadasinizdan bütün umudunu buraya bağlayan herkes aranır inşallah arkadaşlar
-
2 temmuz 13.45 grubunda olan var mı?
-
@adams hocam beklemedeyim aldığım anda yazcam
-
Aramalar kesin olarak bitti mi şimdi çağırmazlar mı
-
Buraya bi arkadaş bir grup alim haziranda bir grup temmuzda iki farklı aşamada olacak diye yazmıştı öncesinde doğru çıkacak mi acaba
-
Bugün mülakata gitmiş arkadaşlar, deneyimlerini heyecanlarını neler yaptıklarını ortamı vs. burada bizimle de paylaşsa nasıl da güzel nasıl da tatlı olur ama
-
@vuslat_ hocam yasakmış içerden bilgi vermek ne yaptıklarına dair, bizde mülakata gircez ilerleyen günlerde bizimle bile paylaşmadılar
-
Özellikle Ankara'dan yüksek puanlı aranmayan çok kişi var hatta burda yazılanlara göre aranan yok. Ben de ikinci aramaların yapılacağını düşünüyorum bu grubun süreci bitince olabilir.(Duyum değil şahsi fikrim) Önceki yıllarda bu şekilde geç dönüşler de yapılmış ihtiyaca göre.
-
@hadibiyikli wp grubu linki olduğundan dolayı kaldırılmıştır.
-
@yorgun-kamucu hocam daha öncede belirttiğimiz gibi wp gruplarını mecburen kaldırıyoruz. Kusura bakmayın.
-
@antimülakat wp yasak değil mi ya müsade etmeyin
-
@xuidi görünce hemen müdahale etmeye çalışıyoruz hocam.
-
Arkadaşlar bende bugün girdim değerlendirme çalışmasına. Gözünüz korkmasın ön hazırlık yapmaya gerek yok. Sadece gözlem yapıyorlar. Kendiniz olmanız yeterli. Yani sorun çözmenizi en iyi cevapları vermenizi beklemiyorlar. Karakter analizi yapıyorlar. Bireysel mülakatta 1-1.5 ay sonra olurmuş. Alımların devam edip etmeyeceği kaç kişi alınacağı gibi konularda bilgi vermiyorlar maalesef. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar aramalar devam edecekmiş tarih konusunda bilgi yok.anca bu kadar öğrenebildim dışarı asla bilgi sızdırılmiyor sanki devlet meselesi ama durum bu. Geçen seneki durumda bir ay sonra tekrar aramalar olmuş bizdede öyle olacakmış.
-
@fatos çok teşekkür ederiz uğraştın bilgi aldın içimize su serpildi hiç yoktan.
-
@fatos çok ama çok teşekkür ederim geç olsun da güç olmasın kaç yıldır emek veriyoruz gece gündüz Rabbim biliyor. İnşallah 60 puan altı olan ortalama olarak başarılı olan bütün arkadaşlarım aranırız.