28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos canım kaç puana kadar inecekleri hakkında bilgi vermemişlerdir galiba
-
@ozge17 hayır canım tekrar ama olacağını bile zor öğrenmiş önce olabilir denmiş sonra olacak denmiş bu kadar.
-
düzenlenmiştir
-
3 Temmuz saat 13:45 varmı mülakata girecek olan ?
-
@fatos uğraşlarınız için teşekkürler.
Hepimiz emek veriyoruz umarım herkes emeklerinin karşılığını alır. -
@ozge17 Aramalar bitmiş hocam, ama kesin birşey yokmuş. Şimdilik beklentiniz olmasın, diğer sınavlara çalışın. Olmazsa da seneye tekrar girersiniz vakıfbank sınavına.
-
@adams hocam ben yazmıştım onu öyle söylemişti İk çalışan bir arkadaşım aramıştı haziran ve temmuz olarak aramalar olucak diye şimdi bende okuyunca arkadaşların yazdıklarını olabilir diye düşündüm inşallah doğrudur
-
@xuidi hocam ders çalışın devam edin demekte haklısınız ama olmadı seneye beklersiniz demek çok yersiz giden ömürden gidiyor küçük bi umut da olsa öğrenmeye çalışıyoruz
-
Arkadaşlarım geçen sene 4 ay sonra bile aranan olmuş hemde Ankara için. Guy dguy işe başladığı takdirde sonbaharda dahi arayacaklarını düşünüyorum. Ondan önce de mutlaka yine temmuz gibi arama olacaktır belli ki kademe kademe alacaklar. Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
-
@mellodi hocam bozmayın moralinizi olacak ihtimal çok yüksek güvenin bana kaynak sağlam sayılır
-
@fatos insallah hocam sag olun
-
@north-inşallah şansımız olur 56 küsür ile ümit vardır değil mi hocam
-
@fatos hocam geçen yıl 51'e kadar düşmüş. Bu sefer de 55 de umut vardır değil mi
-
@bayikyisatçı hocam tekrar aramaların olup olmayacağına bağlı yüksek ihtimal tekrar arama olması ama yinede güvenemiyor insan. Tekrar arama olursa var düşme ihtimali.
-
@fatos inşallah teşekkür ederim hocam
-
@fatos hocam geçen sene düşük puanlılar ilk alımdan bir ay sonra mı aranmış acaba bilginiz var mı
-
@themutsuz hocam tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir benim bildiğim kazanan arkadaşımın söylediği 1 ay sonra tekrar arama oldu dedi puanlar 52 ye kadar düştü dedi bende başka birinde 45 puan alanın istanbula servis görevlisi olduğunu duydum kesin mi varmı böyle bisi dedim evet dedi.
-
@fatos teşekkürler hocam en iyisi bekleyip görmek herhalde
-
Değerlendirme mülakatına katılan arkadaşlar hergun mu mülakat var bazıları temmuzda sanırım o zamana kadar hergun mu watsap grubunda değilim bilen biri cevaplarsa sevinirim.
-
@fatos Evet. Sanırım haftasonu hariç 8 temmuza kadar her gün var.