28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos İstanbul için 2 temmuza kadarmış. Sonrası başka şehirler. Günde sabah ve öğleden sonra 7 şer kişilik gruplar toplamda 14 kişi mülakata alındığına göre kaba bi hesapla İstanbul için 100 e yakın kişi diğer şehirler için 50 civarı kişi mülakata girecek. Eğer böyleyse alım az olacak. İstanbul için 50 kişi civarı diğer iller içinde 25 kişi civarı.
-
@marsiyal, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@fatos İstanbul için 2 temmuza kadarmış. Sonrası başka şehirler. Günde sabah ve öğleden sonra 7 şer kişilik gruplar toplamda 14 kişi mülakata alındığına göre kaba bi hesapla İstanbul için 100 e yakın kişi diğer şehirler için 50 civarı kişi mülakata girecek. Eğer böyleyse alım az olacak. İstanbul için 50 kişi civarı diğer iller içinde 25 kişi civarı.
Bu kadar az alım yapılacaksa bunu baştan belirtmeleri gerekirdi. Sınav öncesi ihtiyacı belirlersin ortalama bir sayı verirsin millette ona göre başvurur o sınava. Biz diğer illerden gelip konaklama, yol, sınav masrafı yaptık. Bu kadar düşüncesizlik olur mu ya. Bizler işsiz insanlarız üstelik. 10bin kişi sınava giriyor ve diğer illerden alınacak sayısı 25. Şaka gibi ya. Sadece yutkunuyorum, içime atıyorum.
-
@muhalba inşallah yanılırız hocam.
-
@muhalba Adamlar sınavda ben uzman yardımcısı alacağım dememiş ki. Müfettişlik sınavı yapıyor. Hiç uzman,memur almayadabilir. Kendi inisiyatiflerinde neticede.
-
@walras12 sen vakıfbankın MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI sınavının ilanını hiç okumadın mı ?
-
@marsiyal İstanbul'da tahmini 100 kişi çağırıliyor ve puanlar hemen 60 lara iniyorsa sınav gerçekten zor bir sinavmis
Geçen yıl 500 civarı alım oldu lafı geçmişti sanki ,
Sanırım yine öyle bir alım olsa rahatlıkla taban 50 leri görecekmis .. -
kaldırılmıştır
-
@sdsdsa ne diyor ilanda ? Şu kadar uzman alacağım mı diyor ? Kendi inisiyatifinde diyorum. Siz okuduysanız da şayet, pek anlayamamışsınız.
-
@walras12 hocam tartışmayalım artık yeterince yıprandık zaten. Her şey bankanın inisiyatifinde dediğiniz gibi.
-
@north-remembers Eyvallah hocam, haklısınız.
-
düzenlenmiştir.
-
Ya şu biri banada göndersin kackez istedim oralı olan yok
-
@walras12 “Adamlar sınavda ben uzman yardımcısı alacağım dememiş ki” uzman yardımcısı alacağım demiş müfettiş yardımcılığı sınavı yapıyorum fakat uzman yardımcısı kontrolör ALACAĞIM demiş tartışmak için yazmadım yanlış anlaşılan yanlış yazdığın cümlenin doğrusunu belirteyim istedim iyi günler.
-
@walras12, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba Adamlar sınavda ben uzman yardımcısı alacağım dememiş ki. Müfettişlik sınavı yapıyor. Hiç uzman,memur almayadabilir. Kendi inisiyatiflerinde neticede.
Biz de biliyoruz müfettiş yardımcılığı sınavına girdiğimizi. Belirsizlik var ilanda ben de bunu diyorum zaten? İnsanlar uzman yardımcısi alırlar "belki" diye şansını denedi. Tam olarak aynı şeyleri söylüyoruz , bakış açın çok farklı. Isterse 0 uzman yardımcısı alırlar. Dediğim gibi belirsizlikle yürütülen bir ilan insanların umutlarıyla oynadı.
-
@frank watsap link paylaşımının forum kurallarına aykırı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar bankada referans ters etki yapıyormuş bilginiz olsun. Referans işine girecek varsa dikkatli olsun derim.
-
Kafaniza gore su kadar alim olur yok yarisi elenir gibi yorumlar yapip kimsenin moralini bozmayin. Zaten sureci yasayip gorcez bu demoralize edici tayfanin maksadi ne cozebilmis degilim. Kesin bir bilginiz varsa paylasin ama simdiye kadar eldeki veriler surekli olarak cogu kisinin alindigi yonundeyken nerden uyduruyosunuz 50 kisi alinacak diye. Sizi rasyonalist bekleyis kuramina ve de homo economicus olmaya davet ediyorum.
-
@benbernanke95 kardeşim ben çağrılan kişi sayısına göre yorum yaptım. 150 civarı insan çağrılmış 100 ü İstanbul için çağrılmış bu kesin bilgi. Genelde çağrılan sayının yarısı alındığı için 50 civarı alım olabilir dedim. Sürecin içindeyim emin ol senden çok istiyorum tümünün alınmasını. Gereksiz atar yapmışsın. Amacım kimsenin moralini bozmak değil bildiğimi aktarmaktı. İnşallah herkesi alırlar.
-
@marsiyal genelde cagirilanin yarisi alinmamis iste, gecmis senelerde mulakata cagirilanlardan elenenin cok az oldugu soyleniyor. Ayrica gun sayisindan ya da wp grubundan yola cikarak bir sayi belirlemissiniz ama bugunden itibaren baslayan gruplar gunde 28 kisi olarak devam edecek ve whatsapp grubundan haberdar olmayan cok kisi vardir. Yani surece tam olarak hakim degiliz o zaman su kadar kisi alinir gibi konusmaya gerek yok. Ha siz ik'dan bilgi aliyosaniz baska tabi