28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ahmetugur dün bitti, yani 8 temmuz sondu.
-
@benbernanke95 teşekkürler hocam peki bu mülakatların ikincisi ne zaman ve ondan sonra ikinci bir arama olur mu bilginiz var mı acaba
-
Arkadaşlar 2. Aramalar için duyum var mıdır?
-
@İslimKebabı ben de çok istiyorum güvenilir sağlam bir duyum. Kpss sonrası bile olsa kafi
-
@North-remembers ben 3 yıldır yıldım çağırılmamak zaten şok oldu bari ikinci bi alım olsun
-
@İslimKebabı aynen yılmak ne kelime hatta keşke olsa o kadar çok sevinirim ki bekleyen insanlar var
-
Merhaba arkadaslar vakıfbank içkontroler yardımcılıgı sadece istanbul da mı var bilginiz var mı?
-
@gizemce Merhaba, bildiğim kadarıyla iç kontrolörlerin görevlendirildiği belli bölgeler var oralarda görev yapılıyor. Yani sadece İstanbul değil.
-
Temmuz sonu veya ağustos gibi ikinci bir alım için herhangi bir duyumu olan var mı arkadaşlar
-
@BlackList ikinci alım zor gibi şuan. Bu alımda bile alınacak kişi sayısının az olduğunu duydum.
-
@Marsiyal valla hocam bende sırf guy dguy olup bankadan ayrılacaklar yüzünden umutluyum açıkçası. 60 puanla beklemedeyiz bakalım
-
@BlackList her sene mutlaka bir grup çıkar
-
@Marsiyal mülakata kalanların yüzde kaçı alınacak hocam
-
@rintintin onu bilmiyorum hocam sadece geçen yıl kadar çok alım olmayacağını duydum sağlam bir kaynaktan. Ama vakıf genelde mülakata kalanların yarısı yada fazlasını alıyor.
-
@Marsiyal bende ik da çalışan birinden ihtiyaç kadar çağırıldı o yüzden çok eleme olmaz diye duydum. Ki zaten dediğiniz gibi banka genelde çok eleme taraftarı değil Başka pozisyonlar teklif ediyor.
-
@ilangöremeyen hocam tekrar arama olacak dendi ama sanırım olmayacak ik personelinden bunuda ogrenebilirmisiniz
-
@fatos Ağustosun ilk haftası gibi aramalar tekrar olsa da biz de bayrama sevinç içinde girsek ne olur yani
-
@North-remembers çok güzel olurda hocam ümidim kalmadı benim
-
@fatos tutunacak dal kalmadı hocam ümit kırıntısı benimkisi de
-
@fatos Hocam aynen ben sormuştum bir arkadaşıma olacak 2. Arama demişti ama hala olmadı belki yıl içinde ihtiyaca göre olur