28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@North-remembers bunlar mülakatın 2. Aşaması
-
@İslimKebabı tamam anladım 59 puan çağrıldıysa 60 küsür puanlıların aranmaması hatta Ankara için 67 puanlar 70 puanlar bekleyen insanların olması, ik çok garip gerçekten
-
@North-remembers ik değil klasik olaylar neyse bişey demek istemiyorum boşuna polemik olcak
-
@vicirdik 59 puanla uzmanlığa istanbul için arandınız mı?
-
@radali daha allah bilir kaç puanla kimler arandı
-
@vicirdik arkadaşın eski mesajlarına bakarsanız Vakıfbank çalışanı olduğunu görürsünüz herhalde ordan referanslı
-
@ryan bikaç mesaj önce onu belirtmiştimde bu normal bişey değil ama
-
@İslimKebabı hocam bizim ülkemizde guya bile puansız girenler varken normalleştirdiler bunu ki Vakıfbank’a puansız giren o kadar kişi var ki referansla bu arada yanlış anlamayın savunduğumdan değil ama bu kara düzen değişmiyor
-
@ryan tabi her zamanki gibi arada biz kaynıyoruz yazık gerçekten
-
@radali evet
-
@vicirdik Anladım. Ben 60 puanla aranmadım da o yüzden sordum
-
WhatsApp grubunda olanlardan en son kaça kadar düşmüş haberi olan var mi?
-
@adams söylemiyolar ki bişeyler var ama
-
Ankara için arama olacak mı bilgisi olan var mı?
-
@vicirdik, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ozge17 sınav sonucunda yazandan mi bahsediyorsun. ortalama puan her zaman vardı.yukardan aşağı denetmen,uzman,memur olarak alım yapilior.denetmenlik için matematik alandan daha belirleyici.bide komisyondaki başkanın gözüne girebilmek onemli
Helal olsun ne güzel dünya
-
@Fth-00 benim puanim da 67, ankaradayim ama ben aranmayi beklemiyorum acikcasi cunku aranmalarin neye gore oldugunu bilmiyoruz
-
Uzman yardımcılığı için çağrılanların son mülakat tarihi 26 Temmuz mu yoksa daha ileri bir tarih için mülakatı olanlar da mevcut mu? Müfettiş yardımcılığından elenenler de uzmanlık mülakatlarının bitmesiyle mi teklif alır yoksa daha önceden de teklif gelir mi? Sürecin devamı hakkında bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
-
@memurzihniyetli Pardon, 26 değil 22.
-
@memurzihniyetli 24 var en son hocam
-
4500.ileti ahali mulakata girenlere allah zihin acikligi versin kimsenin emeği zayi olmasın insallah.