28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar böyle bir forumun olduğundan yeni haberim oldu, 24 temmuz Çarşamba bende mülakata giriyorum (puan 65)
-
@denizlili20 hangi sehir sizinki hocam?
-
@sınavbeder Denizli hocam
-
Koca Bursa için hiç mi uzman yardımcılığı ne bileyim gişe ihtiyacı falan yok ya
-
Arkadaşlar küçükçekmece tarafından mülakata gidecegim ama bir türlü yol sorununu çözemedim nasıl gidebilirim bilgisi olan var mıdır acaba?
-
@Adam-Keeynes var 71 puanlı bi arkadaş bursa için mülakata girdi
-
@iibfmağdur metrobüsle altunizadeye git sonra otobüs ya da taksi yap
-
@abcabcabc teşekkür ederim.
-
yayın politikası gereği kaldırılmıştır
-
@denizlili20 hocam gecmis olsun mulakatiniz nasil gecti?
-
Mülakata giren arkadaşlarım 2. Aramadan bahseden varmi
-
@sınavbeder güzel geçti kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum, sohbet havasında geçti zaten alanla alakalı soru sormadilar hiç.Siz girmiş miydiniz?
-
@denizlili20 yok ben girmedim cagrilmadim da zaten ama uzm yard mulakat surecini merak ediyorum
-
Arkadaşlar hiç ses yok mu ikinci alımlarla ilgili
-
Birisi bilgi alabildiyse eğer lütfen paylaşabilir mi?
-
Müfettişlerden elenenlere kontrolörlük teklifi gitmiş ben mulakata girmeden once ne zaman aciklanir diye sordugumda 1 ayı bulur dediler ama gecmisteki yasananları dusununce inanmakta zorluk çekiyorum tabi
-
@emilsax, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Müfettişlerden elenenlere kontrolörlük teklifi gitmiş ben mulakata girmeden once ne zaman aciklanir diye sordugumda 1 ayı bulur dediler ama gecmisteki yasananları dusununce inanmakta zorluk çekiyorum tabi
Bu arada mufettislikten elenenlere uzman yard.maili gitmeye baslamis bizede mail atmalari cok uzun sure almayacaktir zannımca.
-
@emilsax müfettişleri bitirmeden bize gelmez hocam
-
@modigliani-0 hocam toplam 88 mufettis adayi vardi zaten ne kadar uzun surebilir.
-
@emilsax inşallah haftaya başlarlar aramaya, müfettişler bugün biter inşallah