28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
İkinci aramalardan mi bahsediyorsunuz arkadaşlar
-
@regresyon uzman yardımcılığı mülakatlarindan sonra aramalar gerçekleşmedi henüz hocam ben onun için yazmıştım
-
İnşallah aramalar olur 58 ile bende beklemedeyim
-
@regresyon hangi il ikamet hocam
-
@adams istanbul
-
@regresyon bekleyen çok ama tekrar alim olmayacağını söylüyor herkes guyu kazananlarin güvenlik soruşturması bitti mi acaba bilen var mi
-
uzman yardımcılarına arama olmadı bildiğim kadarıyla. 60 altı puan yapanlar için ikinci aramalar olmayacak diyor insan kaynakları ısrarla. ama onlara da pek güven olmuyor. geçen seneden tecrübeli arkadaşlar 1 2 hatta 3 ay sonra bile 2. aramaların olduğunu söylüyorlar. umarım öyle olur. 59 küsürlerde kalan çok insan var. çok enek verdi herkes en azından mülakat şansları olur umarım.
-
@ppp ben 67 aldim ama aranmadim ben
-
@ppp benimde 59 kusur hocam bekliyorum kısmetse bakalım. Istanbul guy ise başlayanlar var
-
Aradim simdi ik yı mulakatta denileni soylediler 1 ayı bulur dediler bayram sonrası açıklanacak gibi görünüyor.
-
Ben ikinci aramalara dair inancımı kaybettim kuzenimin arkadaşı iki barajı dahi geçememiş ama şube müdürü tanıdığı sayesinde mülakata çağrılmış ve işe başlamış. Haram zıkkım olsun kul hakkı yiyenlere.....
-
@North-remembers iki baraji derken hpcam puani kacmis ?
Bu arada vakifta torpil referans yok diyorlardi.
-
@WestWorld ayrica ise baslamis derken hocam biz daha mulakata 23 unde girdik cunku boreysele sonuclari da aciklanmadi .. gerci mufettislilten bahsediyorsunuz sanirim ise basladigina gore ?
-
@WestWorld hocam müfettişlik değil ya iki baraj derken hem müfettişlik için gereken baraj hem de uzmanlık için başarılı başarısız yazan baraj var ya onu kasttettim. Yanlış biliyorsunuz vakıfbank torpili baya iyi döndüğü bir yer. Biliyordum ama bu denli şahit olmamıştım. Emeklerime yazık öyle böyle değil çok koydu...
-
İktisat Bölümünden bu sene mezun oldum ve 2020 yılında Vakıfbank Uzman Yardımcılığı sınavına girmek istiyorum ve muhasebem hiç iyi değil o yüzden Maliye Bölümünü seçmek istiyorum. Maliye konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi kitaplar bu sınav için ideal olur Maliye konusu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını,fikirlerini ve önerilerini bekliyorum. Maliye Bölümü; Türk Vergi Sistemi, Maliye Teori ve Politikası, Finansman Politikası ve Yönetimi bu derslere çalışsak yeterli olur mu?
-
@yıldız uzman yardımcılığı içinde arandılar mi ? Baska ne için aramalar gerçekleşiyor?
-
@kümük uzman yardımcılığı mülakatları yapıldı şimdi sonuçlar için arama bekliyoruz bazılarımız
-
@Walrasgil alanda hiç zorlamiyo vakifbank. Yuzeysel bil yeter. Ingilizce ve gy zor. milley bu 2 baraji geçemiyor. Bunlara çalış
-
@yıldız siz girdiniz mi mülakata girdiyseniz kaç aldınız?
-
@kümük evet mülakata girdim ben 61.25 almıştım