28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@Walrasgil sınav zor bir sınav değil lakin genel yetenek kısmı yetişmiyor. iyi çalış oraya hızlan. bu yıl iktisatta islami finans sordular ama basit türlerini bilmen yeterli (murabaha, sukuk, selem vs) ben maliyeden memnun kalmıştım ama senin tercihin orası
-
@dzndr Maliye kısmı Tvs maliye politikası kamu maliyesi vergi hukuku tarzı mı peki? Bu sene zaten insanları İslami İktisat ile ters köşe yapmışlar.
-
@Walrasgil kpss maliye gibi her konudan var ama kolaydı bu yıl belki seneye zor yaparlar. 1-2 tane eski bakanı sordular
-
@yıldız hocam bazılarımız derken? Bazıları başladı mı bireysel mülakatlardan sonra. Birde bireyselden olumsuz sonuç çok çıkmaz diye söylentiler var ama..
-
@kpssasgkdenet uzman yardımcılığının bireysel mulakatlarindan sonra aranip başlayan ben duymadım hocam herkes aramaları bekliyo diye biliyorum, bazı arkadaşlar ikinci aramaları bekliyorlar ya uzman yardımcılığı mülakatı için o yüzden öyle söyledim inşallah bizim süreç tamamlanıp onların aramaları başlar en yakın zamanda
-
@yıldız insallah olumlu sonuç alırsınız :)) kac uzman yardımcısı alınacak belli mi
-
@kümük çok teşekkür ederim inşallah hepimiz istediğimiz,beklediğimiz sonuçları alırız bir an evvel,kaç uzman yardımcısı alınır hiç bilmiyorum sayı vermediler ya da benim kulağıma gelmedi belki bilen vardır
-
Bu perşembe cuma bu iş biter mi ne dersiniz arkadaşlar
-
@modigliani-0 haftaya cuma açıklanır bence
-
gereksiz ileti kaldırılmıştır
-
Mail mi geldi hocam?
-
Arkadaş yanlış posta yazdı herhalde.
-
mail gelen biri varsa yazarsa sevinirim. umarım o arkadaş sırf heyecan olsun diye yazmamıştır. bir ton kişinin beklentileri hayalleriyle oynamamıştır
-
@xuidi, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
belli oldu kazananlara hayırlı olsun
Trolluyor arkadaş daha mail gelen yada aranan olmadı
-
şu arkadaşı rapor ederseniz sevinirim.
-
ne zaman açıklanır
-
Bugün açıklanır mı dersiniz
-
Arayan soran var mı ahali hoş zaten aradıgımızda pek bilgi alamiyoruz .
-
@gizemce aradınız mı?
-
Daha ne kadar uzayacak süreç acaba