28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@Simón-Bolívar yk imzasi olmadan cikamiyor liste yk da iki haftada bir persembe gunleri toplaniyor arkadaslar
-
@yıldız mulakat sonucu başarısız olanlara geri dönüş yapılmıycak olması çok yanlış bi uygulama o yuzden bu kadar sabırsız herkes
-
@drottinea bugün açıklanacak mı o zaman?
-
Sadece kazananlara mi mail gidiyor acaba yoksa herkese mi
-
@Simón-Bolívar Bunu bilemem ama surecin boyle oldugunu biliyorum belki liste hazirdir imzaya sunarlar belki de hazir degildir bilemiyoruz ki
-
bugün bende görüştüm ik ile bana da aynısını dediler
-
Mail gelmis olanlar yazarsa bizde bir sonuç çıkarabilriiz
-
Ahali geçen sene 21 haziranda acıklanmis o gunde persembeye denk gelmis aksaminda yazmislar mail geldi diye
-
@emilsax mülakatla açıklama arasında kaç gün varmış bulabilirmisiniz
-
@buraq1306 uzun sure hocam anladigim kadariyla 6 nisan 21 haziran arasi bir sure yaklasik 45 gun yani
-
@buraq1306 surenin uzun olmasini alinan kişi sayısına bağlıyorum gecen sene bu seneye gore cok daha fazla kişi işe alınmış.
-
@buraq1306 kesinlikle katılıyorum inşallah bugün iyi haberler alırız hepimizin çok emeği var Allah nasip etsin
-
Bugunden de umudu kesecegiz gibi gorunuyor sanki.
-
ses seda var mı arkadaşlar.
-
bugün arayan oldu mu
-
Bugünden umudum var (duyum değil kesinlikle sadece umut)
-
@emilsax ben aradım yine az önce belli değil şuan herhangi bi açıklama yok dedi. Gereksiz yere uzatıp durucaklar gibi duruyo
-
Ahali bir mantık yürütüyorum saçma gelebilir sizlere yorumlarınızı da bekliyorum ik kesin biliyodur sgk mülakatı bekleyenlerin olduğunu şahsen ben dahil ön değerlendirmede 7 kisiden 4 5 kisi sgk mulakatına da gidecekti,acaba vakıfbank sgknın aciklanmasini bekleyip sgk aciklaninca kendileride acıklayıp bizim secim yapmamızı mı bekleyecek?
-
Şu an genel merkez binasının önünden geçiyorum ışıklar yanıyo belki açıklarlar
-
@oak45 benzin var mı yanında? Bu gun aciklamassniz kendimi yakarım der misin sana zahmet?