28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@adams 110 kişi var grupta ama aktif olarak yazan az kişi. Hepsi çağrılmamış sanırım.
-
öncelikle 65 puanla samsundan çağrıldım.fakat samsun için teklif edip etmediğini bilmiyorum lakin aynı puanla başka şehirden arkadaşm çağrılmadı. ikincisi burda herkes yazcak diye bir durum söz konusu değil kaldı ki bende yazmadım. Arandığımda dışardaydım hatta ilk aramada cevap bile vermedim. insanların işleri oluyor burayı sürekli takip edecek halleri de yok. wp grubuna sıra gelince 45 kişi filan var. bu sayıdan da fazla bir aramanın olduğunu da düşünüyorum. yani herkes burda olmadığı gibi grupta da değil
-
@marsiyal teşekkürler
-
@marsiyal hocam benim bildiğim 61 altında puan Yok tabi bu bildiğimiz Yani dediğiniz gibi kimse söylemiyor
-
Arkadaşlar 67 puanla aranmadım ben. Acaba neye göre arıyorlar bilgisi olan var mı? Böyle bi forum olduğundan yeni haberim oldu önceki konuşmaları kaçırdım. Yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar mülakat tarihi 1 Temmuz 13.45 grubu olan varsa tanışalım bence grup çalışmasında birbirimizi tanımamızın faydası olur diye tahmin ediyorum
-
@iavcu hangi il hocam
-
@fatos ankara hocam
-
@marsiyal hocam bana da wp linki atar mısınız?
-
@kitapsever hocam bana da wp linki atar mısınız
-
@iavcu ankara için hiç ihtiyaç olmadı dediler telefonda. Ihtiyaca göre aramışlar insan kaynaklarinın dediğine göre
-
@takkurt whatsapp linkini atar mısınız? benim de yarın 1.45 mülakat, serbest giyim kavramını tam olarak anlayamadım.
-
@begumnurr whatsapp linkini biri atsın artık lütfen
-
Wp linki alabilirmiyim
-
@begumnurr attım ya hocam ?
-
Benim gibi sınırda kalan arkadaşımlarim üzülmeyin sanırım bi arama daha olacakmış ama tarih belli değilmiş net bilgiyi öğleden sonra alaçam ama şimdi yazıyım dedim tekrar güncellerim.
-
@fatos gerçekten mi ya inşallah öyle bişey olur
-
@i̇slimkebabı hocam kesin diyemem şimdilik birisi aracılığıyla bilgi almaya çalışıyorum oda yetkili birine anca öğleden sonra ulasabilceni söyledi onun düşüncesi geçen seneye göre konuştu geçen senede böyle bir ay sonra aramalar olmuş yetkiliye ulaşınca bende burayı güncellerim. Hatta sunuda soyleyim o arkadaşımın arkadaşı şuan bankada uzman yardincisiymis ve çok sonra arananlardanmis. Inşallah bizede öyle olur.
-
@fatos hocam geçen sene tam hatırlamamakla birlite 58-51 aralığında olanlar 1 hafta sonra aranmıştı. Bir de sınırda kalanlar yazmışsınız ama tahmininiz var mıdır acaba
-
@j-a-schumpeter hocam sınırda kalanlar değildir illaki bi alim daha olursa düşer biraz daha ben sınırda kaldığım için öyle dedim.