28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Buralardan geçip uzman olarak 10 ay çalıltığım sonradan memuriyete geçtiğim kurumdur vakıfbank. Alanı ful yapsanız vile ingilizceyi geçmeden maalesef müfettiş olunmuyor. Muhasebe-maliye konusunda ise genelde bir yıl biri diğer yıl diğeri daha kolay oluyor o yüzden hangisine güveniyorsanız onu seçin. Herkese başarılar. Müfettişlerin paraları iyidir ama çoğu arkadaşım memnun değil çünkü turne çok uzun bilginize
-
Daha önce sınava girmiş olan arkadaşlar,İngilizce sınavı ağırlıklı olarak hangi konuları içeriyordu? Yarısının paragraf olabileceğini sadece tahmin edebiliyorum.
-
@kurwa Önceki yıl (Ankara Ünv hazırlamıştı) 2 veya 3 reading olduğunu içeriklerinin de genel konular olduğunu hatırlıyorum. Ekonomiyle alakalı paragraflar değillerdi önceki yılların tersine. Bunun dışında konsept yds ile aynı vocab,gramar vs kısımları var. Özetle bi standartı yok bu sınavların her şey gelebilir karşınıza.
-
Ücreti yatırdıktan sonra sistem direkt açılıyor mu arkadaslar bugün yatırmaya gideceğim de bazılarında sorun oluşmuş
-
@kemankeşş 4-5 soru gelir
-
@xxx Seçme şansı verilmesi güzel bir durum bence. Sonuç olarak Vakıfbank'ta çalışmayı seçiyorsunuz. Bu da bir seçiş. @AndOne Fazla özel olmazsa uzmanlıktan neden memurluğa geçtiğinizi anlatır mısınız? Yeterlilik sınavlarından ötürü mü sizi memurluğa sevk ettiler? Müfettişler şikayet ediyor ama şunu unutuyorlar: Turneye çıktıkları ve zor bir iş yaptıkları için o maaşları alabiliyorlar. @kurwa Boğaziçi'nin nasıl yapacağını bilmiyoruz. Okula çok bağlı bu tanzim. Kimisi son derece yüzeysel yaparken kimisi derin finans bilgisi isteyebiliyor. Fazla paragraf olmaz zira sürenin kısıtlı olduğu durumda o şekilde zorlamak pek makul bir durum olmuyor.
-
@andone Uzmanlık nasıldı hocam? Çalışma şartları, maaşı vs. ? Bir de sözleşmeli olarak başlatılıyor galiba?
-
@corleone Geçen yıl İstanbul için 2900 lira civarındaydı. Şu an genel zammı+ %1-2 ekleyerek tahmin yürütebilirsiniz. Çalışma olarak memurlara daha yakınlar sadece aralarında biraz maaş farkı var. İş Kanununa tabisiniz.
-
Finansman Politikası ve Yönetimi arkadaşlar maliyenin içindeki bu dersle ilgili bilgisi olan var mı
-
@ozge17 Sanırım 4.kez yazıyorum. İşletme programlarının Finansal Yönetim 1-2 ders kaynaklarından hazırlanın.
-
Finansman politikası ve yönetiminden bildiğimiz muhasebe fintap sorularından çıkıyormuş 10-12tane belirleyici sayıda .. öyle duydum
-
Uzmanlık teklifi için hep ingilizceden barajı geçemeyip alandan geçince teklif gelmesi mevzusunu duydum da bunun tersi oluyor mu peki? Yani alandan hepsinden geçemesek ilk bölümden geçsek teklif gelir mi?
-
@atalay06 benim geçen sene arkadaşım genel yeteneği çok iyi yaptı ingilizce baya düşük geldi hukuk ve muhasebesi iyiydi iktisatta baraj altı kalmıştı 18 doğru ile ona gitti grup mülakatı daveti uzmanlık için yani ingilizce ve bir tane alan dersinden baraj altı kalana gitti teklif diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar tayin olayı var mi ?Bilginiz var mi ?![alt metni](görsel url)
-
alım sayısı net kaç acaba ilan metninden anlayamadım
-
İİBFliler İstihdamİstiyor 1.sıradayız destek atalım
-
@atalay06 Aldığınız puanların ortalamasına bakarak çağrılıyorsunuz. Tek bir alandan bir ya da iki eksik bir şey ifade etmez diğer alanlarınız iyiyse. Eğer alan ortalama puanınız görece düşükse ingilizcenizin yüksek olması avantaj sağlar. Geçen yıl komisyondayken ingilizcem üzerinde çok durmuşlardı. Tabi her şeyden önemlisi lokasyonunuz. İstanbul'da bir aday düşük puanlarla çağrılırken diğer illerde yüksek puanlı adayların çağrılmadığı olabiliyor.
-
@corleone maaşı fena değildir, yılda 4 ikramiye 2 performans primi ve temettü dağıtılır. Karışık olduğu için ödemeler maaşın ne kadar sorusuna cevap vermek zordur ama son yapılan zammın yüksek olduğunu biliyorum uzmanlar özellikle yaşadığı ilde memnun olurlar ücretten. Ayrıca sözleşme konusu evet ama kolay kolay çıkarma olmaz korkunuz olmasın o açıdan
-
@bluephantom hocam ben anlaşılır diye düşündüğüm için memurluğa geçtim dedim, kastım devlet memurluğu bankada memurluğa düşmek değil. Güzel bi denetim yeri kazandım ondan dolayı devlete geçtim. Şimdiden başarılar
-
@andone hocam siz daha önce çalışmışsınız . Tayin hakkı var mı çalışanların .