28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@punco bendede hocam sınavla alakası yok bence diğer bölümlerede girmiyor boşuna heyecan yaptık
-
Yarın açıklanmış olur artık umarım
-
Arkadaşlar benim İngilizce iyi geçti ama genel yetenek ve alan iyi değildi. Şimdi böyle olunca çağırma ihtimalleri söz konusu olur mu yoksa hiç umut etmemeli miyim?
-
@michaelcorleone Biz de artık neye umut edip etmeyeceğimizi şaşırdık hocam.
-
@michaelcorleone hocam onu bilen yok 1 hafta içinde netleşecek nasıl olsa çokta düşünmeye gerek yok.
-
@michaelcorleone ingilizce işi çözer eğer kayda değer bir net yakalarsan hocam. Bol şans şimdiden
-
Arkadaşlar hala ses yok degil mi
-
Her sene her sınavda yeni yeni rekorlar kırılıyor maşallah
-
İlan geleceğini bi kaç gün öncesinden duyuranların açıklanma sürecine dair bildiği bi şeyler yok mu yani?
-
Bugūn açıklasalar bari.
-
İk yı arayan var mı aranızda arkadaşlar, arayıp sorsak mı acaba
-
Arkadaşlar neyin paniği bu ? Sınav ilanında 30 gün içerisinde açıklanacağı yazıyordu zaten zahmet edip okumuşsunuzdur diye düşünüyorum . Bu pazar 3. Haftası doluyor daha . Bu da demek oluyor ki en geç önümüzdeki hafta açıklanacak sakin olun biraz:)
-
@sucukcu Kesinlikle katılıyorum size hocam. Ama arkadaşlarda sabırsızlanıyor onlar da haklılar belirsizlik yoruyor hepimizi.
-
@sinem tabi ki herkesi çok iyi anlıyorum ben de sonuç bekliyorum . Guydan daha belirgin bir süreç var önümüzde en azından az çok süreç belli ( sonuçların açıklanmasını kast ediyorum ) dolayısıyla açıklanmadı diye moral bozmak yerine bu sınav sonucunun olumsuz olma ihtimalini en azından şimdilik canlı tutup diğer çalışmalarımıza ağırlık vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum .
-
@sucukcu zahmet edip okuduk hocam ama burada ki forum ne için var sizden tenkit almak için mi var, heyecan da yapabiliriz, stres de yapabiliriz, geçen sene de girdim ben bu sınava ve 16 günde açıklandı insan ister istemez bir beklenti içine giriyor bunda ne var rahatsız olacağınız onu anlayamadım. İsterseniz siz sonuçlar açıklandıktan sonra girin foruma zira o süreye kadar biz burda bu şekilde heyecanla beklemeye devam edeceğiz.
-
@atanacakgiller dostum yaptığım yorum buradaki herkesin gereksiz panik yapmasının önüne geçmek için idi. Nasıl ki siz istediğiniz gibi heyecan yapabilme hakkına sahipseniz bende Herhangi bir küfür art niyet saygısızlık olmadan yorum yapma hakkına sahibim
-
Ayrıca bu forumun moral bozma durduk yere gereksiz kaygı yaratmanın dışında çok daha önemli fonksiyonları vardır veya olmalı diye düşünüyorum . Dayanışma motivasyon mücadele gibi . Hepinize iyi günler emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum .
-
@sucukcu gereksiz olarak gördüğünüz şey iş kapısı bizim için bence gayet normal tepkiler bunlar.. Ki siz nasıl değerlendiriyorsunuz bilmiyorum ama en baştan beri takip ettiğim bir süreç bu, burada kimse ölüp bitmiyor gayet normal ne zaman açıklanır haberi olan var mı tarzı sorular çok da abartılacak bir şey yok hocam.
-
@sucukcu hocam uzun zamandır iş arayan insanlar var bende dahil bir müddet sonra kimsenin beklemeye tahammülü kalmıyor bir an önce ögrenelim yolumuza bakalım derdinde insanın aklı sınavda olunca başka bir şeyede yogunlaşamıyorsun birde şu durum var vakıf geçen yıllarda 16 günü aşmamış bu yıl uzadı
-
@sucukcu hocam ben tekrar okuyorum mesajları ama moral bozma motivasyon düşürme hangi mesajda var beni de aydınlatır mısınız?