28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@kimsesizkms malesef tam olarak hatirlamiyoruz puani 63tu. Onun disinda ingilizce haric digerlerinde baraji gecmisti.
-
@shazam hangi unv mezunuydu acaba
-
Bugün de bitti ...
-
Ahali gecen sene sınav cuma gunu aciklanmis bu haftada cuma gununden umutlu olabiliriz diye dusunuyorum
-
@blacklist torpil konusunda vakifbank kadar adi ve karaktersizini bulamazsiniz.
-
Geçen yıl sinav sonucları mailleri gece gönderilmiş saat dokuz gibi falan
-
@colinclark55 kesinlikle katılıyorum
-
@ozge17 herkese aynı anda gelmedi mailler kısım kısım geldi. Arkadaşıma önce geldi bana 1 gün sonra geldi.
-
@kuznets_12 hatta daha da ileri gidip haysiyetsiz ve serefsizler diyorum. Zira uc kurusluk cagri merkezi pozisyonuna mulakata kaldim mulakata girdik buraya kadar hersey guzel fakat ne yazikki mulakattan elendik olabilir bu da normal diyelim. Ee daha sonra tekrar neden alim ilanina cikiyorsun Allah'a şukur ne konusmamda bi sknti var ne gozlerimde gayetde sakin soguk kanli bi insanim. Her lisans mezununun yapabilecegi bi ise yalandan yere mulakat yapip eliyorlar sonra mufettis yardimciligi sinavina giremezsiniz diye bildiriyorlar. Bu arada cagri merkezi pozisyonunda bile torpil yapacak kadar dusenlere bi sitemim yok bu sitem bi sistemi bu sekil kullanan vakifbank gbi haysiyetsiz kurumlara.
-
bana da salı günü akşam 11 gibi gelmişti mail
-
İleti geldikce açıklandi diye umutlaniyorum. Arkadaslar heyecanlandrmayın insanı
-
vakıfbankın insan kaynakları sitesine girebiliyor musunuz
-
@ozge17 baktım da bende giremedim
-
@myboss evet hocam ben saat dört beş gibi bakmıştım girememiştim sorun nettedir dedim galiba genel siteye girilmiyor duyurular kısmınada girilmiyor
-
Umalım da başka bir şey olmasın müfettişlik sonuçları gelsin sonra da tüm sonuçlar mail atılsın
-
Ben girebiliyorum arkadaşlar bende bi sorun yok.
-
@marsiyal siteye mi içindeki insan kaynakları ve hakkımızda bölümüne mi girebiliyorsunuz ? sitede sorun yok
-
@punco giriliyor o kısımlara da
-
@blacklist merhaba, şu an anasaydan hangi linke hangi alt başlığa tıklarsam tıklayım aradığın sayfa bulunamadı diyor bende ve anasayfa da tam yüklenmiyor
-
@punco sizin internetinizde sorun var sanırım hocam