28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@michaelcorleone ben yaptım
-
Bankanın bu yıl ki personel ihtiyacı ne durum da acaba biz hep plqnlarimizi uzman lik vs üzerine yapıyoruz belki bu yıl gişe vs teklif edecekler bilemiyoruz ya da gecen yil ki gibi aynen olacak ama alımı çoğu istanbul olur yine
-
geçen yılki açıklanma süresini aşmış olacak bugünle birlikte önceki yazılarda okuduğuma göre
-
Aydın’dan katılan var mı
-
Geçen sene kaç güne açıklanmıştı sonuçlar,bir de yine boğaziçi mi yapmıştı sınavı?
-
@872 boğaziçi yapmamıştı ve sanırım 16 gün gibi bir sürede açıklanmş
-
@modigliani-0 bayağı kısa sürede açıklanmış. İnşallah bu cumaya kadar açıklanır o zmn.
-
herkes icin en hayırlısının olmasını dilerim merak ettiğim bir cok sorunun cevabını buldum zaman ayırıp cevaplayan herkese de cok tesekkür ederim kendi adıma
-
Açıklamaycaklar heralde guyu felan mı bekliyorlar acabada orası belirsiz onuda beklemeleri çok anlamlıngelmşyor
-
@kimsesizkms hocam guy'u bekleme durumları varsa daha çok bekleriz.nitekim aylardır bekleniyor sonuçlar.hiçbir süreç vaktinde ve norma olarak işlemediği için mağduriyet zincirleme devam ediyor.
-
Arkadaslar merhaba, gecen sene erkek arkadasim bu sureci yasadi bende onunla beraber takip ettim. Kendisinden tarihleri vs alarak yaziyorum. Sinav 04.03.2018 tarihinde yapildi. 20.03.2018 tarihinde sonuclar mail ile aciklandi.(dogru,yanlis, puan vs hepsi yaziyordu) Arkadasim 63 puan aldi. Ingilizce de baraji gecemedi ama digerlerinin hepsinde gecti. 22.03.2018 aksam 6-7 civari telefonla aradilar. Akabinde mail attilar. 28.03.2018 tarihinde degerlendirme merkezi ik gorusmeye cagirdi. Bu gorusme grup mulakati seklindeydi. 27.04.2018 tarihinde ilk asama olan mulakatin sonucunda basarili oldugu bilgisini mail attilar. 02.05.2018 tarihinde birebir gorusmeye cagirdilar. 21.06.2018 tarihinde atandigi birimin olumlu olarak donusunu yapmislardi. Tarihleri kendisi mailinden bularak benimle paylasti. Bende sizlerle paylasmak istedim. Umarim hepimiz icin hayirli bir surec olur.
-
@shazam, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
sonuçlar mail ile mi açıklanıyor?
-
@shazam hocam bide arkadaşınızın ikametgahı hangi şehirdi?
-
@osmanozcan once mail atiyorlar eger basarili olduysaniz sonra telefonla da ariyorlar. Onu yazmayi unutmusum kusura bakmayin.
-
@shazam çok teşekkürler
-
@osmanozcan istanbuldaydi ikametgahi, istanbula basvurmustu
-
@shazam erkek arkadaşınız hangi üniversiteden mezun ?
-
@shazam ingilizcesi kaçtı acaba
-
@shazam arkadaşınızın doğrularını hatırlıyorsanız bizimle paylaşmanız mümkün müdür ? Teşekkürler
-
@mrvblkk 10-11 civarinda dogrusu vardi